Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Przerabia ktos tutaj majke do AcM? W watku o acetylacji cisza. Obecnie zeby cos poczuc musze walnac 250-300mg a najlepiej 2 razy po sobie te 250-300mg w odstepie powiedzmy 10 minut. Albo walnac te 250mg i 80-120mg oxy. Acetylujac taka "dwusetka" MST porobilaby mnie konkretnie, mysle nawet, ze przerobiona "setke" bym poczul w miare biorac pod uwage, ze AcM jest 3-4 razy silniejsza od morfiny. Przerabia ktos? Jakie trudnosci spotykacie na swojej drodze w przerobce? I jak porownacie AcM do zwyklej majki?
Jednak LirraGem najmocniejszy. Wystarczy lewocetyryzyna w Lirze jest 2 razy silniejsza niż cetyryzyna w Allertecu.
Andriej Kardynał Wyszyński
Zależy od dawek fenta i petydyny, ale po 10minutach, doustnie i to o zmodyfikowanym czy tam spowolnionym uwalnianiu raczej nie klepnie jeszcze w "pełni". W sumie czemu zdarłeś otoczkę, skoro nie kruszyłeś?
No i dorzuciłeś, czy się rozkręciło w miarę?
@EMKANADZIEIZIARENKA
Nie przedawkowujesz po prostu? Może to też przez aktualna pogodę, może się nie dotleniasz odpowiednio śpiąc, może za dużo papierosów?
21 czerwca 2020ledzeppelin2 pisze: @klejzgoryla troche za duzo kombinowania. Bezpieczenstwo gora ! i to szanuje.
Ja po polowce MST 200 juz mam git tj. 100 mg a mam tolerke.
Szczerze to czuje wejscie cwiartki. No ale nie porownujmy mst z continousa a ampulkowego. Wiec tymbardziej mnie to dziwi. Na 20 mg trzeba bylo dac 1-1.5 ml wody to bys wiedzial ocb a nie jakbys kota zapodowala. Z gory dzieki za mega protip od kogos o robieniu calej tabsy i dzieleniu, ale to nie u kazdego przejdzie. Jeden powie , ze przerobil to tyle jebnie . Drugi powie, ze czuje niedosyt, a latwiej roztwor gotowy juz dowalic niz zacisnac zeby i poczekac te kilka h do nastepnej zabawy z przerabianiem. Trzeba silnej woli, a wiadomo ze ona u wiekszej ilosci cpunow nie istnieje xd
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.