Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 76 / 18 / 0
@Pablesco Mi pomagał allertec czy coś takiego jak przekroczyłem 300mg na strzał (mniej nie grzało, ale zarazem ta dawka już była nieprzyjemna pod względem histaminy:().
Uwaga! Użytkownik kochamtoinienawidze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 1 / 0
Jakaś porada jak się lepiej czuć na drugi dzień po wieczornej zabawie? Mam na myśli nudności i zawroty głowy. Jakieś podstawowe leki, vitaminy czy owoce? Z góry dzięki!
  • 100 / 35 / 2
Zwykla cetyryzyna w dawce 10-15mg wystarczy, jeden z tanszych lekow z cetyryzyna to Allertec, w wielu aptekach kupowalem po 5zl za opakowanie 7 tabletek. Chyba, ze masz duze problemy z histamina to wtedy bierzesz 20mg.

Przerabia ktos tutaj majke do AcM? W watku o acetylacji cisza. Obecnie zeby cos poczuc musze walnac 250-300mg a najlepiej 2 razy po sobie te 250-300mg w odstepie powiedzmy 10 minut. Albo walnac te 250mg i 80-120mg oxy. Acetylujac taka "dwusetka" MST porobilaby mnie konkretnie, mysle nawet, ze przerobiona "setke" bym poczul w miare biorac pod uwage, ze AcM jest 3-4 razy silniejsza od morfiny. Przerabia ktos? Jakie trudnosci spotykacie na swojej drodze w przerobce? I jak porownacie AcM do zwyklej majki?
To ja- Maykel85/Maykel855. Do tamtych kont nie pamietam hasel. Jesli chcesz sie ze mna skontaktowac pisz przez forum, najlepiej uzywajac strony privnote.com.
  • 325 / 50 / 0
@Jureksteryd

Jednak LirraGem najmocniejszy. Wystarczy lewocetyryzyna w Lirze jest 2 razy silniejsza niż cetyryzyna w Allertecu.
  • 32 / 6 / 0
Dla mnie najlepsza jest loratadyna, najbardziej neutralna. Cetyryzyna powoduje u mnie mało przyjemne zmulenie, jest gorsza od hydroksyzyny, która potrafi czasem nawet delikatnie poprawić fazę. Niestety, jest trochę droższa.
Dajcie mi człowieka, a paragraf się znajdzie
Andriej Kardynał Wyszyński
  • 2814 / 365 / 0
Siema dlugi czas nie brałem majki P.O baaardzo dlugo jedynie fent i na week dolcontral od majki mialem długą przerwę wziąłem 10minit temu mst200mg P.O otoczkę zestrugałem weznie mnie ? Czy dorzutke zrobić czy szkoda marnować mst ?
  • 76 / 18 / 0
@michass90 Trochę późno (a zanim ktoś zaakceptuje mój post to pewnie minie dzień jak nie dłużej), ale może dla kogoś będzie użyteczny.

Zależy od dawek fenta i petydyny, ale po 10minutach, doustnie i to o zmodyfikowanym czy tam spowolnionym uwalnianiu raczej nie klepnie jeszcze w "pełni". W sumie czemu zdarłeś otoczkę, skoro nie kruszyłeś?
No i dorzuciłeś, czy się rozkręciło w miarę?
Uwaga! Użytkownik kochamtoinienawidze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / 18 / 0
Przepraszam za post pod postem, proszę o scalenie.
@EMKANADZIEIZIARENKA
Nie przedawkowujesz po prostu? Może to też przez aktualna pogodę, może się nie dotleniasz odpowiednio śpiąc, może za dużo papierosów?
  • 416 / 58 / 0
Czy ktos laduje majke domięśniowo? jest roznica miedzy podaniem dożylnym, w biodostepnosci/odczuciach?
  • 608 / 59 / 0
21 czerwca 2020ledzeppelin2 pisze:
@klejzgoryla troche za duzo kombinowania. Bezpieczenstwo gora ! i to szanuje.
Ja po polowce MST 200 juz mam git tj. 100 mg a mam tolerke.
Szczerze to czuje wejscie cwiartki. No ale nie porownujmy mst z continousa a ampulkowego. Wiec tymbardziej mnie to dziwi. Na 20 mg trzeba bylo dac 1-1.5 ml wody to bys wiedzial ocb a nie jakbys kota zapodowala. Z gory dzieki za mega protip od kogos o robieniu calej tabsy i dzieleniu, ale to nie u kazdego przejdzie. Jeden powie , ze przerobil to tyle jebnie . Drugi powie, ze czuje niedosyt, a latwiej roztwor gotowy juz dowalic niz zacisnac zeby i poczekac te kilka h do nastepnej zabawy z przerabianiem. Trzeba silnej woli, a wiadomo ze ona u wiekszej ilosci cpunow nie istnieje xd
Ja z mst 200 robie 20 kresek i jedna mnie robi. Ile wy tego wpierdalacie?
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
ODPOWIEDZ
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.