Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Mimo wszystko uważam, że jako doświadczeni użytkownicy mamy obowiązek poinformować i przekazać wiedzę praktyczną jak w rzeczywistości i obiektywnie wygląda uzależnienie od opioidów. Tym samym nie zarzucisz sobie, że znając skutki przyjmowania opio nie powiedziałeś o nich nowym osobom, które chcą spróbować, by być zwyczajnie fair wobec tych niedoświadczonych jeszcze użytkowników.
Choćby tylko jedna osoba na sto czytających, gotowych do prowadzenia w ten sposób swojej egzystencji na chwilę się zatrzyma i ponownie zastanowi nad przyszłością wybierając życie to warto pisać takie rzeczy.
Choose Life.
Tym bardziej tego nie bierz. Po 1 - po tym podaniu i takiej ilości nie będzie to, tak jak napisałaś "odcięcie się".
Po 2 i kluczowe - jeżeli masz na tyle zdrowego rozsądku, silnej woli by pisać te posty, pytać i szukać odpowiedzi, tym bardziej tego nie bierz. Już pomijając ilość i drogę podania, będąc w tak trudnym i bolesnym etapie swojego życia, nie ma nic prostszego od wjebania się.
Najlepiej i najskuteczniej pomoże Ci czas. Daj sobie go, najpewniej w niemałych ilościach ale pewność jest taka, że w końcu pomoże. Z syntetycznymi lekarstwami ta pewność idzie w zupełnie drugą stronę.
Bezpieczna dawka to 0,25-0,3mg na każdy kilogram masy ciała dla osoby bez tolerancji. Tak kiedyś powiedział mi anestezjolog.
I też się chce o coś zapytać :P podanie podskórne ma taką samą dostępność co Iv? Oraz jak długie ma działanie?
Kurwa pierwszy raz się kułem w źyle i zrobiło mi się około 15 siniaków na roznych żyłach bo trafić nie mogłem, chyba przebijałem większość..
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.