Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 2534 / 596 / 0
Bez sensu dorzucac po 8 tablet co 45 minut. Wrzucaj wszystko na raz a dorzute możesz jebac dopiero za 6h (choć ja bym nie polecał dorzucac tylko jebnac dopiero na drugi dzień). To co opisałeś to klasyk, nie podziałało - zaczyna się wkurw, rozdrażnienie.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 584 / 35 / 0
Wlasnie, ale nw czemu jak zajebe wieksza dawke to razem z dawka mi sie to powieksza
  • 141 / 36 / 0
Ja właśnie wlałem w siebie 2 opak. antka tylko trochę za dużo wody mi weszło i zaczęło też kapać obok zamiast tylko do szklanki.
Co się dało odratować to odratowałem, zobaczymy czy coś przygrzeje czy zjebałem.

Wyszło dosyć przeźroczyste i gorzkie, czyli tak jak powinno.
"morfina dała mi buzi, chciała mi ulżyć, chciała, żebym poczuł szczęście
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
  • 280 / 14 / 0
Myślicie, że rozpuszczenie 2 antków w 30 ml wody to mogło być za mało, aby wydobyć cały opioid?
  • 1211 / 615 / 0
@pospolitypijak koda w takiej ilości wody na pewno się rozpuści, ale z racji małej ilości użytego rozpuszczalnika będziesz miał spore straty przy filtracji. Na 2 opakowania zalecałbym te 50-60 ml, później jeszcze delikatnie przepłukać papkę z parasyfem i powinno być ok. Woda oczywiście ma być lodowata.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2534 / 596 / 0
04 czerwca 2020d33nied pisze:
Ja właśnie wlałem w siebie 2 opak. antka tylko trochę za dużo wody mi weszło i zaczęło też kapać obok zamiast tylko do szklanki.
Co się dało odratować to odratowałem, zobaczymy czy coś przygrzeje czy zjebałem.

Wyszło dosyć przeźroczyste i gorzkie, czyli tak jak powinno.
Możesz w razie czego kubek wstawić do płaskiej miski w razie jakby kapało na boki.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 141 / 36 / 0
Generalnie lekko posmyrało te 2 opak. antka, zapowiadało się fajnie, ale po 15 minutach się skończyło.

Pewnie za mało jak dla mnie, moja standardowa dawka to 480mg z thiocodinu.

2 opak antka to 300mg do tego strata przy filtracji, powinienem pewnie przerabiać 3 opak. ale finansowo to też gorzej wychodzi niż thioco.

Dzisiaj chyba jednak zdecyduję się na thioco z colą, nie chcę się znowu wkurwić, że niedogrzało.
"morfina dała mi buzi, chciała mi ulżyć, chciała, żebym poczuł szczęście
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
  • 1223 / 487 / 0
faktycznie thio wychodzi taniej,ale czy warto oszczędzać na zdrowiu ?
  • 62 / 4 / 0
Odnośnie dorzutek, jeśli pierwszą dawkę 300mg wziąłbym , kolejną 150 mg 15-20 min potem i kolejną 150 mg tak samo 15-20 min poźniej, to zadziała to podobnie jakbym wziął 600 ? Czy raczej 450 mg ? a może po prostu jak 300mg i z każdą rosłoby wkurwienie ? Między pierwszą a ostatnią byłoby 30-40min różnicy.
Uwaga! Użytkownik BicK95 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 566 / 27 / 0
Ta tolerka na kodeine jest dziwna. Mój kolega ostatnio pare razy brał 300mg to tylko wkurwa dostawał. Wczoraj wszamał 195mg i mówił że było zajebiście, miło ciepło i z euforią. Na dodatek brzuch go nie bolał nawet
W obydwu wypadkach brał kode z thio
Zablokowany
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.