Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Mimo wszystko uważam, że jako doświadczeni użytkownicy mamy obowiązek poinformować i przekazać wiedzę praktyczną jak w rzeczywistości i obiektywnie wygląda uzależnienie od opioidów. Tym samym nie zarzucisz sobie, że znając skutki przyjmowania opio nie powiedziałeś o nich nowym osobom, które chcą spróbować, by być zwyczajnie fair wobec tych niedoświadczonych jeszcze użytkowników.
Choćby tylko jedna osoba na sto czytających, gotowych do prowadzenia w ten sposób swojej egzystencji na chwilę się zatrzyma i ponownie zastanowi nad przyszłością wybierając życie to warto pisać takie rzeczy.
Choose Life.
Tym bardziej tego nie bierz. Po 1 - po tym podaniu i takiej ilości nie będzie to, tak jak napisałaś "odcięcie się".
Po 2 i kluczowe - jeżeli masz na tyle zdrowego rozsądku, silnej woli by pisać te posty, pytać i szukać odpowiedzi, tym bardziej tego nie bierz. Już pomijając ilość i drogę podania, będąc w tak trudnym i bolesnym etapie swojego życia, nie ma nic prostszego od wjebania się.
Najlepiej i najskuteczniej pomoże Ci czas. Daj sobie go, najpewniej w niemałych ilościach ale pewność jest taka, że w końcu pomoże. Z syntetycznymi lekarstwami ta pewność idzie w zupełnie drugą stronę.
Bezpieczna dawka to 0,25-0,3mg na każdy kilogram masy ciała dla osoby bez tolerancji. Tak kiedyś powiedział mi anestezjolog.
I też się chce o coś zapytać :P podanie podskórne ma taką samą dostępność co Iv? Oraz jak długie ma działanie?
Kurwa pierwszy raz się kułem w źyle i zrobiło mi się około 15 siniaków na roznych żyłach bo trafić nie mogłem, chyba przebijałem większość..
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.