Jakieś 70 - 80% z tego co on napisał pokrywa się również z moją sytuacją :P
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
W ogole ktos zna dedykowane leki na to nomen omen "zaburzenie" ?
"Rutyna to rzecz zgubna "
Nie ma na to leku, zresztą nawet nie wiem, na jakiej zasadzie miałyby działać. Te osoby dosłownie składają się z emocji, tylko na nich bazują. Nie mogą "przeskoczyć" na racjonalne myślenie i podejmowanie decyzji na podstawie trzeźwych osądów, bo u nich nie zachodzą takie procesy myślowe. Żeby wyleczyć dorosłego bordera, trzeba go dosłownie stworzyć jako człowieka, wypracować z nim wartości, których będzie się trzymał w życiu i jest to proces kurewsko trudny
23 maja 2020Retrowirus pisze: tej, czy stabilizatory na bordera cos by pomogły?
W ogole ktos zna dedykowane leki na to nomen omen "zaburzenie" ?
Z 4 lata temu magiczka jako stabilizator wypisała mi karbamazepinę ale to ciężki kaliber i nie chciałem jej brać.
Dosłownie takie pasożytnictwo na poziomie emocjonalnym.
Zastanawiam się kto w efekcie ma gorzej... border czy jego partner.
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina