Jakieś 70 - 80% z tego co on napisał pokrywa się również z moją sytuacją :P
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
W ogole ktos zna dedykowane leki na to nomen omen "zaburzenie" ?
"Rutyna to rzecz zgubna "
Nie ma na to leku, zresztą nawet nie wiem, na jakiej zasadzie miałyby działać. Te osoby dosłownie składają się z emocji, tylko na nich bazują. Nie mogą "przeskoczyć" na racjonalne myślenie i podejmowanie decyzji na podstawie trzeźwych osądów, bo u nich nie zachodzą takie procesy myślowe. Żeby wyleczyć dorosłego bordera, trzeba go dosłownie stworzyć jako człowieka, wypracować z nim wartości, których będzie się trzymał w życiu i jest to proces kurewsko trudny
23 maja 2020Retrowirus pisze: tej, czy stabilizatory na bordera cos by pomogły?
W ogole ktos zna dedykowane leki na to nomen omen "zaburzenie" ?
Z 4 lata temu magiczka jako stabilizator wypisała mi karbamazepinę ale to ciężki kaliber i nie chciałem jej brać.
Dosłownie takie pasożytnictwo na poziomie emocjonalnym.
Zastanawiam się kto w efekcie ma gorzej... border czy jego partner.
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.