Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Virus X pisze:
Jak 19 lat to już nie gówniarz z niestablina psychą. Kilka miechow...stymulanty wykańczają najszybciej...
Dlaczego tak sądzisz? Wiele zależy od trybu życia, a nie od ilości wyćpanej substancji w okresonym czasie.
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
Jedzenie, spanie-odpoczynek dla organizmu to jest częśc trybu zycia a spidowe ciągi kiedy człowiek prawie nic nie je, nie śpi ostro dają w dupę organizmowi, psychice. Ilość i częstotliwość też mają znaczenie ale mówimy tu o cpaniu w ciągu.
  • 803 / 6 / 0
Nie znam nikogo kto ma pojęcie ciągu, zeby polozyc na serducho. Taki jaki sobie wyobrazasz.
Ile wg ciebie powinno trwac takie "cpanie w ciagu bez odpoczynku"? Zeby to nazwac pelnowartosciowym ciagiem?
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2008 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
Nie mówiłem o byciu wykończonym przez stymulanty w sensie rozpierdolu fizycznego tylko ogólnie. Jeśli ktoś po ciągu, nieważne czy trwającym parę tygodni, miesięcy czy 2 lata wiesza się to znaczy że został wrakiem psychicznym i uznaję to jako wykończenie przez stymulanty. Pełnowartościowe to są witaminy w danonkach, co to wogole znaczy "pełnowartościowy ciąg".
  • 261 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: muertogatito »
ja jade czas nieokreślony (w miesiącach), ale robię przerwy dwudniowe raz na jakiś czas, pale worka zioła, nadrabiam gastro, uspokajam się na benzo, śpię całymi dniami, budze się i nie jestem ani trochę mądrzejsza. Jeden telefon, hurt, nie detal już i jazda.
I tak będzie zapewne do czasu, aż się miejsce w osrodku nie wyklaruje. Takie postanowienie.
Bo mi juz nie zależy, na niczym.
Przez ścierwo właśnie.
Może ktoś na mych błędach się kiedyś nauczy.

Nie piszę przeciez tych pojebanych postów dla picu, szpanu, żeby się chwalić czy coś. Zaszłam daleko naprawdę w wielu dziedzinach życia i co?
Zjebałam, ale na szczęście chcę się leczyć. Nie dlatego, że chcę przestać ćpać. Chcę chcieć przestać.
Tak, amfa to syf, jak i cała reszta.

Ach, jak ja kocham samozniszczenie.
810 stawek dziennych za to!
  • 762 / 37 / 0
Nieprzeczytany post autor: lolek555 »
Weź się za zasady poprawnego pisania a nie za amfetamine. Kolejny debil.
Uwaga! Użytkownik lolek555 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
Virus X pisze:
co to wogole znaczy "pełnowartościowy ciąg".
Tyle co twoje swiatle teorie.
lolek555 pisze:
Weź się za zasady poprawnego pisania a nie za amfetamine. Kolejny debil.
lolek wczuwa się w klimat. Zaczyna jechać po kinderćpunach od zabielacza do kawy
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »

świeżego wiejskiego powietrza, trochę ruchu i małego buszka. Poza tym chyba niczego mi nie brak.

i w noge bym se ...
Już myślałem, że w noge byś se przypierdolił działke marichuany z pompki. Ponoć lepsza faza niż wetrzeć pod kolano.
I'm broken.
  • 341 / 1 / 0
muertogatito pisze:
Nie piszę przeciez tych pojebanych postów dla picu, szpanu, żeby się chwalić czy coś. Zaszłam daleko naprawdę w wielu dziedzinach życia
naprawdę ? 8-(
Uwaga! Użytkownik queen elizabeth nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: benzodxm »
@muertogatito
"Chcę chcieć przestać."
Dobre. Ja nawet nie wiem czy chce chciec przestac, choc niestety ostatnio cpam malo.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
ODPOWIEDZ
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.