Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Żałujesz że zacząłeś/zaczęłaś brać narkotyki?
Tak
68
41%
Nie
68
41%
Nie wiem
29
18%

Liczba głosów: 165

ODPOWIEDZ
  • 429 / 64 / 0
Tak się zastanawiam ilu z forumowiczów żałuję że zaczęło się bawić w dragi, ja osobiście często tego żałuję...

No ale chuj, co zrobisz jak nic nie zrobisz %-D żyje się dalej czasu nie cofniesz

W sumie spoko będzie jak opiszecie jak do tego doszło tzn jaki był wasz pierwszy kontakt z jakąś substancja.
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 967 / 243 / 0
Temat trochę słaby moim zdaniem bo to "wpadliście" sugeruje uzależnienie.
Chodzi ci o osoby uzależnione psychicznie / fizycznie czy o osoby które w ogóle dotknęły narkotyków ?
  • 429 / 64 / 0
Głównie chodzi o osoby uzależnione, chociaż fajnie by było poznać też historie "młodych" tzn osób które dopiero zaczynają.

W sumie wyszło jak zawsze kiedy jestem zrobiony, pomysł nie najgorszy ale wykonanie to inna bajka XD
Proszę moderatora/administratora o lekka edycję żeby było "dobrze" bo mój nagrzany łeb ma z tym ciężko
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 654 / 0
W ogólnym zestawieniu plusów z minusami bo po jednej i po drugiej stronie jest wiele argumentów ZA jednak przeważa bycie trzeźwym także żałuję że wpieprzyłem się w najgorsze mozliwe do w wpieprzenia się w dragi czyli benzo i opio kiedy swego czasu ( jkos 10 lat temu ) śmiałem się z ludzi w to wrabanych i nie wyobrażałem sobie być samemu w to wplątanym.
  • 1455 / 594 / 0
Nie , jest ekstra :* i jestem oswiecony/odklejony (niepotrzebne skreslic)
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 779 / 142 / 0
teraz to najbardziej żałuje tych pieniędzy które wydałem na dragi no i czasu który mogłem poswięcić na coś lepszego
  • 429 / 64 / 0
20 maja 2020Mordarg pisze:
śmiałem się z ludzi w to wrabanych i nie wyobrażałem sobie być samemu w to wplątanym.

Podobnie miałem ze speedem...
  • 159 / 20 / 0
Ciężko powiedzieć. Życie powoli wystawia rachunek za ćpanie. Ostatnio dupa ode mnie odeszła. Zapisuję się na terapię + farmakoterapia i oby do przodu... Nie żałuję z drugiej strony, bo bez dragów o ile więcej przejebanie smutnych chwil miałbym za sobą..
Uwaga! Użytkownik rangczu jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3195 / 906 / 5
Jak do tej pory nie. Pomimo potężnego epizodu psychotycznego i porytej główki dosyć znacząco.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 141 / 36 / 0
Zajebiście ciężkie pytanie... z jednej strony tak z drugiej strony nie...

Narkotyki (albo może ja sam) zabrały mi motywację do pracy, którą szczerze kochałem, pogłębiły moją fobię społeczną i spowodowały problemy z koncentracją, która jest wymagana w moim zawodzie.

Z drugiej strony poznałem lepiej samego siebie i otaczający mnie świat... tak od wewnątrz... i nauczyłem się lepiej kontrolować swoje emocje i stałem się bardziej otwarty na inne perspektywy niż wcześniej (a nie, że tylko ja mogę mieć rację i lamusy dupa cicho).

Jestem aktualnie tą jedyną osobą, która zaznaczyła w powyższej ankiecie "Nie wiem"
"morfina dała mi buzi, chciała mi ulżyć, chciała, żebym poczuł szczęście
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.