Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Jednak nie wiem czy to ma sens, jak się skończyło ćpanie ojebałem i proszek z zaschniętej strzykawki to wpadłem w dziurę prawie. Trochę pewnie się zmarnuje ale możesz spróbować. Jak czyściłem kiedyś koledze syntetyczne kannabinoidy to z kupawo brązowego proszku wychodziły białe 3-4 razy mocniejsze kryształki. Ciekawe jaką czystość ma ten towar. Obstawiam że ponad 90%.
Wycięto nazwę vendora/Imane Anys
08 maja 2020Kosmaa pisze: Jeśli użyje przegotowanej kranówy to nie będzie różnicy w rozpuszczalności itd. ?
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
09 maja 2020DelicSajko pisze: Natknąłem się wczoraj na ten link i jestem zaskoczony. Ktoś podobne doświadczenia ma? (W którymś komentarzu są też fotki).
Zaraz się zabieram za czyszczenie o ile aceton który mam jest bezwodny.
@Kosmaa
podane w przegotowanej 2 dni temu 15mg podziałało jak należy więc chyba to nie ma znaczenia/ma małe znaczenie
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
Zrób jak chcesz i ja też zrobię. Batch 1?
---
Ale zwapowałem właśnie 15mg i całkiem fajnie jest.
Leci też do mnie 3-MeO-PCE, ponoć ta arylka też jest bardzo fajna do vapo.
---
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł
Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.