Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 98 / 21 / 0
Mogę mieć ampułki 100mg / 5ml. Zresztą to jest w ogóle istotne. Istotne są dla mnie rzeczy o które pytałem
Uwaga! Użytkownik Psychowygrzew nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 188 / 62 / 0
Nabierasz sobie 1ml czyli 20 mg morfiny, hukasz, a resztę do lodówki i zatykasz np. kulką z chusteczki. Roztwór morfiny to trwały roztwór. Możesz to mieć nawet i tydzień i pukać raz dziennie po 1 ml.
Pozdrawiam.
  • 468 / 98 / 0
Podzielę sie z wami jakże zaskakującym zjawiskiem. Wczoraj miałam wolne, dziś też. I wczoraj dostałam pakę z wiadomo czym, no to strzeliłam. Po prawie 2 latach wzięłam pierwszy w godzinach wczesnopopołudniowych, a wcześniej brałam zawsze raz dziennie wieczorem. Czułam się okropnie zmulona cały dzień, nieobecna wręcz, o 18 strzeliłam drugi raz. Nie umiałabym być w tak srogim ciągu, jak ktoś dziennie przerabia np. 2g. No nawet nie odpowiada mi takie zamulenie przez cały dzień.

Ja mam swój chillout wieczorkiem, mogę wtedy odpocząć, obejrzeć film i idę spać, a jak jestem zgrzana od załóżmy 13 to cały dzień mam zmarnowany.
If I could be free from the sinner in me
  • 2392 / 663 / 0
No bo wtedy się siedzi w domu i seriale ogląda. wyjście to co najwyżej do osiedlowego ;) Ja tam wole rano brac i potem lulu koło 18stej jeśli tylko se na to pozwolic oczywiście mogę.
  • 100 / 20 / 0
11 maja 2020peakyblinder94 pisze:
Nabierasz sobie 1ml czyli 20 mg morfiny, hukasz, a resztę do lodówki i zatykasz np. kulką z chusteczki. Roztwór morfiny to trwały roztwór. Możesz to mieć nawet i tydzień i pukać raz dziennie po 1 ml.
Pozdrawiam.
A co ze sterylnością? Może zagotować taki 1ml przed podaniem? Ma sens?
Uwaga! Użytkownik pradziadprzysaniach nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 188 / 62 / 0
Ja to robię sobie roztwór siarczanu morfiny o stężeniu 20 mg/ml z ilości 600 mg MST 200. Przechowuję w pojemniku jałowym (do kupienia w aptece), bez dostępu światła, temperatura pokojowa.
Co niesamowicie zadziwia, okazuje się, że morfina działa na mnie coraz mocniej. Dziś 60 mg w 3 ml mnie po prostu położyło na podłogę na 15 min, kolejne 4 godziny noddowałem falami nie mogąc opanować zginania głowy w dół. Normalnie poskładało mnie najmocniej w życiu jak tylko doświadczyłem od opiatu. Wcześniej 100 mg dawało miękkie nogi i ciepło na następne kilka godzin, ale to wszystko. Z tą morfiną mam coraz lepiej i wydajniej, bo oksykodon mnie tak do noddingu nie układał wcale w dawkach po 160 mg na strzał. Co o tym zjawisku myślą doświadczeni zawodnicy?
  • 468 / 98 / 0
3 dni temu wzięłam hydroksyzynę na sen, dokładniej 25mg. Dziś nadal działa antyhistaminowo przy strzale z majki, bo nie mam takiego wyrzutu. To normalne?
If I could be free from the sinner in me
  • 188 / 62 / 0
Tak, mnie 20 mg hydro blokowało histaminę jakieś 30 godzin nawet.
  • 155 / 11 / 1
Po jakim czasie jest szczyt działania i zaczyna słabnąć?
  • 188 / 62 / 0
Chodzi o morfinę? Szczyt masz podczas wciskania tłoczka bądź po 10-15 sekundach w zależności od ciśnienia krwi i jakości poluzowania stazy. Mnie rozkłada na łopatki na jakieś 10 min, potem się w miarę normalnie funkcjonuje, ale na ujebaniu, noddy wchodzą falami, chwilę jest okej, a zaraz głowa Ci opada. morfina do pracy się nie nadaje, do prowadzenia auta również (chyba że zniwelujesz noddy stymulantem). U mnie działa 100 mg jakieś 4 godziny, potem poprawiam po 40-60 mg co jakiś czas by utrzymać stan. Takie 600 mg roztworu o stężeniu 20 mg/ml starcza mi nawet na 72h stałego "poskładania" w rytmie opiatowe ciepło - noddy. Mówię tu cały czas o jedynej słusznej drodze podania, :strzykawka:
Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.