Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Ja mam swój chillout wieczorkiem, mogę wtedy odpocząć, obejrzeć film i idę spać, a jak jestem zgrzana od załóżmy 13 to cały dzień mam zmarnowany.
11 maja 2020peakyblinder94 pisze: Nabierasz sobie 1ml czyli 20 mg morfiny, hukasz, a resztę do lodówki i zatykasz np. kulką z chusteczki. Roztwór morfiny to trwały roztwór. Możesz to mieć nawet i tydzień i pukać raz dziennie po 1 ml.
Pozdrawiam.
Co niesamowicie zadziwia, okazuje się, że morfina działa na mnie coraz mocniej. Dziś 60 mg w 3 ml mnie po prostu położyło na podłogę na 15 min, kolejne 4 godziny noddowałem falami nie mogąc opanować zginania głowy w dół. Normalnie poskładało mnie najmocniej w życiu jak tylko doświadczyłem od opiatu. Wcześniej 100 mg dawało miękkie nogi i ciepło na następne kilka godzin, ale to wszystko. Z tą morfiną mam coraz lepiej i wydajniej, bo oksykodon mnie tak do noddingu nie układał wcale w dawkach po 160 mg na strzał. Co o tym zjawisku myślą doświadczeni zawodnicy?
Pozdrawiam.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.