Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Ja mam swój chillout wieczorkiem, mogę wtedy odpocząć, obejrzeć film i idę spać, a jak jestem zgrzana od załóżmy 13 to cały dzień mam zmarnowany.
11 maja 2020peakyblinder94 pisze: Nabierasz sobie 1ml czyli 20 mg morfiny, hukasz, a resztę do lodówki i zatykasz np. kulką z chusteczki. Roztwór morfiny to trwały roztwór. Możesz to mieć nawet i tydzień i pukać raz dziennie po 1 ml.
Pozdrawiam.
Co niesamowicie zadziwia, okazuje się, że morfina działa na mnie coraz mocniej. Dziś 60 mg w 3 ml mnie po prostu położyło na podłogę na 15 min, kolejne 4 godziny noddowałem falami nie mogąc opanować zginania głowy w dół. Normalnie poskładało mnie najmocniej w życiu jak tylko doświadczyłem od opiatu. Wcześniej 100 mg dawało miękkie nogi i ciepło na następne kilka godzin, ale to wszystko. Z tą morfiną mam coraz lepiej i wydajniej, bo oksykodon mnie tak do noddingu nie układał wcale w dawkach po 160 mg na strzał. Co o tym zjawisku myślą doświadczeni zawodnicy?
Pozdrawiam.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.