20 marca 2020mmigotka pisze: Pan psychiatra zmienił mi leki i muszę się rozeznać od nowa w kwestii używek. Dostałam 75mg wenlafaksyny rano i 25mg kwetiapiny przed snem. Jak to będzie reagować ze speedem, mj, MDMA, LSD i DXM?
Sam ćpałem na tych lekach i nie ròb tego. Będziesz walić speeda i usypiać się kwetą. Walić alko i dobijać się kwetą. Likwidować porycie wenlą i dalej ćpać.
Kurwa mać!
Łączenie lekòw z ćpaniem tylko pogłébia uzależnienie. Nie prowadzi do wyzdrowienia.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
przeniesiono do prawidłowego tematu - starysteve
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Wie ktoś czy działanie kodeiny jest obniżone? Chciałem się dzisiaj odstresować ale boję się o działanie po tym leku który biorę codziennie na sen. Pzdr
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.