@Psychowygrzew prometazyna faktycznie wzmacnia opio, bo jako pochodna fenotiazyny, tak jak antypsychotyki, jest inhibitorem p-glikoproteiny, a morfina bardzo trudno przez barierę krew-mózg przechodzi
18 kwietnia 2020adverse pisze: (...) jak wszystko skapnie i zrobi się ten klarowny roztwór, to można jeszcze docisnąć uważając, by odfiltrowany paracetamol nie wypłynął od góry lub dołem. Nie ma nic prostrzego ;)
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Dziś zauważyłem że kodeina wchodzi mi dużo wyraźniej, na prawdę spora różnica, gdy wezmę thiocodin zaraz przed jedzeniem obiadu (pewnie ameryki nie odkryłem).
Polecam też 3 tygodnie przerwy i kurację tabletkami na regenerację wątroby. U mnie
to zresetowało tolerkę do 0 na jakiś czas.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.