Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 2876 / 267 / 0
aha XD

chuj tam, że prometh pomaga opór bardziej metabolizować kodeinę do morfiny
  • 98 / 21 / 0
Masz jakies zrodlo? Bo nie slyszalem o tym
Uwaga! Użytkownik Psychowygrzew nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 267 / 0
na tym forum masz opór postów na ten temat, prometh podbija chyba w ogóle każde opio
  • 98 / 21 / 0
Aha xD myslalem ze jak to takie oczywiste to wkleisz abstract z jakiejs pracy naukowej

Ze antyhistaminy wzmacniaja opio to prawda, ale czy wplywaja na wiekszy metabolizm kodeiny do morfiny?
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2020 przez Psychowygrzew, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Psychowygrzew nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 267 / 0
myślisz, że mam chęci teraz szukać konkretnych postów, żeby tobie coś udowodnić? nie rozśmieszaj mnie, jak coś piszę to wiem, co piszę, a nie "nie znam się, to się wypowiem"
  • 98 / 21 / 0
Szkoda, chcialem sie czegos dowiedzieć. Niestety nie widze w duckduckgo informacji jakoby prometazyna zwiekszala aktywnosc cyp2d6, no ale jak jasnie pan tak pisze...
  • 2876 / 267 / 0
proszę bardzo pana, bo widzę, że wpisanie dwóch słów w wyszukiwarkę pana przerasta

post3285147.html?hilit=prometazyna%20morfiny#p3285147
post3241892.html?hilit=prometazyna%20morfiny#p3241892
post3103365.html?hilit=prometazyna%20morfiny#p3103365

nie czytałem tych postów, bo mam kurwa ciekawsze rzeczy do roboty, życzę użyć głowy, chwilę pomyśleć i nie rozumiem jaki problem ze znalezieniem
  • 17 / / 0
Siema, znalazł ktoś info w jakich dawkach tymianek zaczyna być toksyczny? W necie nie mogę znaleźć słowa na temat od ilu MG/G zaczyna być tymek toksyczny. Chciałbym wiedzieć ze względu na dostępność i względną bezpieczną opcje "Neoazariny"
  • 3 / / 0
Witam.

Szybkie pytanie - co myślicie o mixie kody (ok 450mg) z 50mg trazodonu oraz 25mg promazyny? To jedyne co mam pod ręka, a zasłyszałem że obie te substancje podbijają trochę działanie kody.

Miesiąc temu miałem tolerkę na poziomie minumum grama żeby się jako tako porobić. Około miesiąca jednak nie biorę i chciałbym żeby jakoś to na mnie zadziałało. Dodatkowo biorę fluoksetynę 40mg, ale dzisiaj nie brałem właśnie z zamiarem żeby ta koda trochę zadziałała.
  • 482 / 96 / 0
Nie jest toksyczny. Nawet jakbyś zjadł całą garść
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.