02 kwietnia 2020Mordarg pisze: I co teraz robicie jak aptekarka zapyta Thiocodin , tak ? Na suchy kaszel ?? Przeciez powiedzenie że tak to jak stwierdzenie ej mam objawy koronawirusa potrzebuje tego thicodinu . Zaraz jakas babcia z kolejki moze komórkę wyjąć i .... :P
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Co do połączeń koda i DXM - nigdy jakoś nie lubiłam. Raczej tylko DXM solo albo z benzo jak już, albo 2x 75 mg dziennie przez parę dni, żeby coś pomogło przy zbijaniu tolerancji...
01 kwietnia 2020Yangsta pisze: Witam . jak zarzuciłem 120mg na pierwszy raz to po jakim czasie moge sobie znów zarzucić ? bo te 120 nawet nie smyrneło ? po 2h bedzie ok ?
Możesz jutro walnąć dużą pakę, powinieneś już coś konkretnego i przyjemnego poczuć.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.