Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 1544 / 198 / 0
a ja wręcz przeciwnie , po mj w ogole nie chce mi sie palić szlugów , mam juz chyba przejarane płuca xd
  • 1455 / 598 / 0
Do glowy by mi nie przyszlo na swietych psychodelikach siegac po trujacy :papieros: ale e-fajeczka z dobrym liquidem zerowka juz jak najbardziej . Podziwiam kleby dymu leniwie snujace sie po pokoju ,
lizace blat biurka i figlarnie wirujace po lozku .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 1 / / 0
Lubie sobie zapalić do LSD lub MDMA, wtedy smakuje najbardziej :)
  • 2717 / 516 / 0
Ja jaram do wszystkiego %-D

Po mj, MDMA i kokainie najwięcej, ale na LSD i tryptaminach żar papierosa wygląda przezajebiście.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 967 / 243 / 0
Rzuciłem nałogowe palenie tytoniu wiele lat temu - jednak jak pobrudzę sobie kinol polakiem to mnie do szluga ciągnie ;)
  • 44 / 11 / 0
Nienawidziłe mtytoniu na kwasie. miałem podczas palenia poczucie jakby fajki były takie pluszowe i jakbym palił gałąź xd.
  • 37 / 10 / 0
Jak nie mam elektronika pod ręką, a jestem pod wpływem czegoś, to lubię sobie zapalić jednego analoga, nie wiem czemu tak mam :)
  • 177 / 26 / 0
Po stymulantach papierosy smakują wybornie, mj jest przez szlugi wzmacniana u mnie. Do piwka papieroch też jest obowiązkowy. Szlugi w przypadku niektórych substancji działają jak taka przepychaczka fazy, normalnie pije piwka i powoli robi się wesoło ale jak popale to ładują mi się natychmiastowo. Po psycho nie paliłem, ale po inhalantach (spróbowałem butan i nie polecam) szlugi są absolutnie obrzydliwe.
U mnie to bardziej chronicznie
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
  • 24 / / 0
U mnie szlugi na sajko to różnie,czasem nie bo pali się to w nieskończoność albo cały smak i dym drażni moje kupki smakowe,wiadomo chyba o co chodzi. Raz musielismy spalić jednego papierosa na trzech.
  • 68 / 16 / 0
Nie potrafię palić na kwasie, żre mi to krtań jak nie wiem, nieprzyjemne uczucie. Prędzej gówno zjem
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.