Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor: Zielony/Jasny zielony
Kształt: Małpka z zasłoniętymi oczami/uszami , z tylu napis no see, no hear
Kupione: Śląskie
Ktoś wie cos wiecej o tych pigulach?
Nazwa: Versace Meduza
Kolor: Zielony
Opis działania: 220mg
Logo:
24 marca 2020Marciolo pisze: Pytanie
Nazwa: Tomorrowland
Kolor:fioletowy
Kształt: Herb
Logo: Tomorrowland
Gdzie kupione:Kujawsko - pomorskie
Kiedy kupione: 20.03.2020
Dodatkowe komentarze:Z tyłu przedziałka, mocno zbita
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Nazwa: Wilk
Kolor: Żółty
Kształt: Pieciokąt
Logo: Wilk
Gdzie kupione: opolskie
Kiedy kupione: 02.2020
Dodatkowe komentarze: Zółta, mocno zbita pixa w kształcie pięciokąta, logo ryj wilka. Widac połyskujące krysztalki. Ktos cos wie na ich temat?
29 marca 2020Amnezja20 pisze: Próbował ktoś tutaj piguły fc Barcelona? Różne opinie słyszałam I się zastanawiam czy warto.Z góry dzięki![]()
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
29 marca 2020Amnezja20 pisze: Próbował ktoś tutaj piguły fc Barcelona? Różne opinie słyszałam I się zastanawiam czy warto.Z góry dzięki![]()
Kolor:niebieski
Kształt: Trójkąt
Logo: Punisher
Gdzie kupione:Gdynia
Kiedy kupione: 10.02.2020
Dodatkowe komentarze: Przedziałka
Ktoś się spotkał ? jaka moc?
24 marca 2020DrStuffo pisze: Pytanie
Kolor: Zielony/Jasny zielony
Kształt: Małpka z zasłoniętymi oczami/uszami , z tylu napis no see, no hear
Kupione: Śląskie
Ktoś wie cos wiecej o tych pigulach?
29 marca 2020voopo pisze: Nazwa: Punisher
Kolor:niebieski
Kształt: Trójkąt
Logo: Punisher
Gdzie kupione:Gdynia
Kiedy kupione: 10.02.2020
Dodatkowe komentarze: Przedziałka
Ktoś się spotkał ? jaka moc?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.