Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 98 / 21 / 0
@GalaktycznyBiznesmen, a walisz ten Thiocodin codziennie? Jeśli tak to serio przerzuć się na Antka, na zdrowie Ci wyjdzie.

Ja piłem syropy bo szybko wchodziły, ale teraz na samą myśl o tym smaku chce mi się rzygać. To jest zbyt szkodliwe na bebechy, żeby to stosować na dłuższą metę.
Uwaga! Użytkownik Psychowygrzew nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 449 / 101 / 0
A co w końcu z braniem ipp osłonowo? opłaca się to długofalowo?
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 776 / 106 / 0
Pomoze. Ale nie licz na to, ze IPP bedzie lekiem który kompletnie zneutralizuje negatywne efekty tego gowna :P Na dluzsza mete sobie i tak styrasz kichy thiocodinem jak ja.
  • 510 / 110 / 0
Dobra, spodobało mi się, 7-8 raz, ale dopiero 600mg robi jak powinno, do tego 1mg alpry i "trwaj wiecznie chwilo".

Akurat mam 4 apteki w promieniu 300m, ale te spojrzenia jakbym miał całe opakowanie zjeść naraz bezcenne, do tego te kolejki. Chociaż jak schowam tatuaże, to nawet padały pytania czy 10 czy 16 tabletek.

Faktycznie przyjemne, szkoda że trochę za stary jestem, żeby się w to pakować teraz, może od czasu do czasu %-D Na pewno lepsze w smaku niż tramal, którego wspomnienie do dziś wywołuje u mnie odruch wymiotny.
Uwaga! Użytkownik farawayfromheaven nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 384 / 64 / 0
Też zauważyłem, że tatuaże wpływają na to, jak farmaceutki patrzą na klienta xD Choć to może zależy od miejsca tatuażu. Teraz to w ogóle wróżę rychły koniec wszystkim wjebanym w kodę, ceny wypierdolą do góry tak mocno, że się będzie można co najwyżej zesrać na rzadko na środku apteki, o ile w ogóle traficie na thioco/antidol
?
  • 2392 / 663 / 0
Jak się biega po tjokodiny w czasach epodemii ?? Przecież jak kupujesz tjoko to znaczy że masz suchy kaszel ( który często się prezentuje stojąc w kolejce xD ) a teraz jak masz suchu kaszel to jest bardzo prawdobodone że masz koronawirusa. Beka jakby taki kode kupywał i by patrol wezwali żeby go na kwarantanne bo ma suchy kaszel xD xD I tu bardziej interesują mnie historie osób bardziej wrabanych którzy potrzebują po 3/5 dużych pudełek co za tym idzie musza sie naprawdę nabiegac i zapewne są gwiazdami w lokalnych aptekach ... Jak to wszystko wygląda teraz ? :P
  • 510 / 110 / 0
akurat przedramiona mam odkryte, ciepło się robi, można się rozebrać lekko, nie będę tłumaczył delikwentce że całe łapy to jej półroczna wypłata przecież %-D

faktycznie, 4 paki z 4 aptek - 44zł, akurat nie chciało mi się robić kilometra w bok bo będzie złotówka taniej, do tego antyhistamina kolejne parę złotych, benzo też by cżłowiek zjadł więcej niż normalnie, 5 dych nie ma. do tego te kolejki, 2 apteki DOZ praktycznie wolne, ale dwie gdzie mamy "happy hours" i w godzinach okołopołudniowych są spore zniżki 15 starych bab przed drzwiami żeby te parę złotych przyoszczędzić (co znając sytuację emerytów też jestem w stanie zrozumieć). Męczący sport %-D

@up

też właśnie sobie pomyślałem o tym jak się zapatrują na sprzedaż środków na kaszel w dobie paranoi przed wirusem objawiającym się suchym kaszlem
Uwaga! Użytkownik farawayfromheaven nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 26 / 0
Czy po ok tygodniu niebrania trzeba wyrabiać receptory? Normalnie zarzucam 400-450mg. Miałem jakiś tydzień abstynencji, wczoraj wieczorem zarzuciłem 300mg kody + 60mg DXM i 50mg prometazyny. I chuj, nic, zero reakcji. Kapryśność kody? Coś tam powinienem poczuć. Czasami 300mg mnie nieźle poskladało...
Pozdrawiam!
Paweł
  • 60 / 7 / 5
28 marca 2020Mordarg pisze:
Jak się biega po tjokodiny w czasach epodemii ?? Przecież jak kupujesz tjoko to znaczy że masz suchy kaszel ( który często się prezentuje stojąc w kolejce xD ) a teraz jak masz suchu kaszel to jest bardzo prawdobodone że masz koronawirusa. Beka jakby taki kode kupywał i by patrol wezwali żeby go na kwarantanne bo ma suchy kaszel xD xD I tu bardziej interesują mnie historie osób bardziej wrabanych którzy potrzebują po 3/5 dużych pudełek co za tym idzie musza sie naprawdę nabiegac i zapewne są gwiazdami w lokalnych aptekach ... Jak to wszystko wygląda teraz ? :P
Myślisz że jak ktoś lata przez kilka miesięcy po tych samych aptekach to farmaceutki sie nie zorientują że to nie na kaszel?
I przestań kaszleć w kolejce bo wychodzisz na debila.
Thinking isn’t going to get us anywhere.
  • 1223 / 487 / 0
Chodzę codziennie do 3-4 aptek,kupuje thiocodin i acodin,nie ma żadnego problemu.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.