2. Biosterol
3. Aminokwasy BACA leucyna
14 maja 2019czarooodziej pisze: Polecacie jakąś dobrą stymulujaca przedtreningowke? Nie używałem niczego oprócz guaranaxa Olimpu, saw trecka i normalnej kofeiny 200mg/kaps przedtreningowo.. Szukam czegoś mocniejszego na te dni kiedy kofa to za mało.. coś z dmaa? dmha? Podpowiedzcie :)
Średnia dawka tego dmaa i dmha trochę kofeiny i 3 do 4 godzin jest dobrze.
Metylosynefryna tez jest dobra w umiarkowanej ilości.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
22 marca 2020WrakCzlowieka pisze: Synefryna, efedryna, w mniejszym stopniu (moim zdaniem, niektórym bardzo pasuje jako stymulant przed treningiem) johimbina. Z lżejszych rzeczy: tauryna, guarana. Do tego kreatyna trochę siły doda, zwłaszcza odczuwalne na niższych zakresach powtórzeń. Na większa pompę jakaś forma argininy, fajnie uzupełnia stymulujące środki.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Moc suplementu solo zazwyczaj było dobrze
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.