Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1223 / 487 / 0
mnie sertralina dosc dobrze wyczyscila z emocji,biore od roku najpierw 50 teraz 100mg.dawniej przejmowalem sie bzdetami teraz mam centralnie wszystko w d.
  • 2 / / 0
sertralina moze pomoc, ale raczej w wiekszych dawkach i po pewnym czasie, porozmawiaj wpierw z psychiatra. Moze psychoterapia pomoze?
  • 1223 / 487 / 0
interesuje mnie jeszcze ktory z antydepow bedzie najlepszy w zmniejszeniu a najlepiej wyzerowaniu libido ?
  • 911 / 206 / 1
Trudno powiedzieć. Gdybym miał rzucać rzutką, celowałbym w paroksetynę lub fluwoksaminę.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 153 / 41 / 0
Według mnie faworytem jest paro.
  • 1305 / 162 / 0
Paro ze względu na najsilniejszy wzrost poziomu serotoniny wraz z która automatycznie wzrasta prolaktyna która im jej więcej tym libido niższe dodaj do tego choćby ten lek przeciwwymiotnyy na M ? Lub jakis silny nruroleptyk i zapomnisz ze sprzęt służy do czegoś innego niż sikanie inne efekty uboczne to możliwa ginekomastia przyrost tłuszczu i ospalosc

Po co zabijać libido? %')
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 524 / 0
60mg paroxetine
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1223 / 487 / 0
Po co zabijać libido? %')
[/quote]

zeby miec swiety spokoj,w mojej sytuacji poped plciowy jest dodakowym ciezarem,obecnie biore sertraline 100mg.ktora znacznie zredukowala libido ale nie calkiem dobrze dziala tez kodeina ale nie chce wjebac sie w kolejny nalog,paroksetyna bedzie lepsza od serty ?
  • 323 / 108 / 3
sertraliny była dla mnie pierwszą substancją psychoaktywną, która brałem i całkowicie wyciszyła mnie z emocji. Niesamowite uczucie dla kogoś, kto miał z tym problem przez całe życie. Ale z tymi lekami to trochę loteria. Jeśli z jednym nie wyjdzie, trzeba próbować następnego. ALE nie zrażać się chwilowymi skutkami ubocznymi i cierpliwie czekać na rezultaty.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.