Działy bezpośrednio dotyczące uprawy konopi
ODPOWIEDZ
  • 80 / 8 / 0
15 września 2018kordylier67 pisze:
Dlaczego nie mogę dodawać załączników? https://imgur.com/a/HNNmmP1
Nie mam odpowiedniego przycisku (w innych działach niż uprawa jest)
Mam taki sam problem, jak go naprawić?
spazee :extasy:
  • 2714 / 512 / 0
Wbić 30 postów.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 80 / 8 / 0
15 marca 2020UltraViolence pisze:
Wbić 30 postów.
Dzięki za odpowiedź.
spazee :extasy:
  • 5 / / 0
Hej, szukam i szukam. Nie wiem czy to przez to że jestem na telefonie, ale czy ktoś mi powie jak dodać posta?
Dosłownie patrzyłam wszędzie, i nigdzie nie ma "Dodaj post" jestem dosyć nowa na tej stronie i szukałam wszędzie jakiejkolwiek informacji jak dodac post ;-;
  • 4603 / 2207 / 1
kliknij na pomarańczowy przycisk na dole po lewej stronie "ODPOWIEDZ"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.