Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
A teraz mam tak ze sie nacpam i nie wychodze z pokoju bo czuje dyskomfort jak przebywam wsrod normalnych ludzi, glupio mi ze jestem nacpany i oni mogą to zauważyć.
Na rzeczy jest to, ze feta w pl to jeden walek. Objawy macie typowe jak na kofeine, i nawet wiem o co tu chodzi, bo jest tego wiekszosc rynku. Tych co nie znaja starej fety, a zwlaszcza pokolenie rc w zasadzie odbiera te objawy jako fete, bo po prostu nie zna normalnej fety. Dziwne bo ta polska feta w UK jest juz zupelnie inna i jakos dziala, a ta - rowniez na mnie NIE dziala.
Tyle, że ja typowałbym mocniej 3 inne możliwości:
1) mała zawartość amfetaminy w tym co się dostaje
2) zażywanie czegoś co nie jest amfetaminą
3) tolerancja nabyta przez lata używania
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.