Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
"Rutyna to rzecz zgubna "
2.oxy iv 300mg bylo dość ciepło.. przy podaniu doustnym jakies 480mg ale to juz wymioty meczyly
3.morfina iv ampolki 4 x20mg czyste nie rozpuszczane w soli w glowie uczucie takiego spiecia...
Jesli chodzi o fenta to jeszcze iv nie probowalem ale z checia bym to zrobil .. bo plastry qkladane do geby to juz 3/4 plastra 100ug zeby bylo fajnie ...
PS Moja Panna przedawkowała po 6 mg bromazepamu + 3 mg clona + piwko + strzał z 80 mg oksy. Dobrze, że mamy wodę w łazience, bo inaczej by mi dziewcze zeszło na rękach. Ja też miałem swój debut, ale raz to nie miałem tolerki i po czterech piwkach zajebałem po dwa worki za 10£ helu na łapę, a za drugim razem towar był z innego źródła, a ja go zgrzałem z kamyczkiem crack'u jak zawsze i się okazało za dużo - ogólnie dziwne, wrażenie takiego odpływania, pisk w uszach, wszystko takie "wytłumione".
Nie pozdrawiam i nie polecam.
Było w sumie ok. Przy takich dawkach (1 plaster + przepłuczki) z moją byłą już było tak, że jak któreś znam za bardzo odpływało i robiło się niebieskie, to drugie pompowało trochę powietrza aż do uzyskania normalnego koloru. Jakoś tak pomiędzy jednym a drugim buchem z fajki. Czasem nie do końca szło ogarnąć, czy chce się całować, czy właśnie byłem reanimowany
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.