Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4915 / 856 / 0
Biore codziennie 150-0-150 .
  • 963 / 17 / 0
Jak uwas z apetytem po prega czy z czasem to przechodzi
  • 2812 / 365 / 0
Ja rowniez mam tak rozpisane 150-150-300 . Tylko ze jak wezme to 300mg to stan w pewien sposob przypominajacy MDMA sie pojawia .. ale o tym pisalem kilka stron wczesniej .. tylko tej uforii brak .. ale zaczelem brac sildenafil ze wzgledu na niedokrwistosc .. ( zalecenia ze szpitala ) i powiem ze jak wezme 1-setke sildenafilu to jestem troche pobudzony w taki " przyjemny " sposob .. i jutro w sumie to dzis z rana bede probowal polaczyc 300pregi z sildenafilem i zobacze jak bedzie sie to miało .. oczywiscie zdam relacje .. :)
  • 963 / 17 / 0
Czy fluo w dawce 30mg jest wstanie zminimalizować apetyt przy prega.

Chodzę na psychoterapię i biorę leki.
  • 1680 / 266 / 0
Wczoraj zjadłem 2g, zbiło skręta.
Największy przegryw na forum
  • 2812 / 365 / 0
Ja przed wczoraj wjebalem 900mg pregi i chodzilem jak nakrecony huj ze bylo zimno i padalo ja ide sie przejsc 🙈 nic mi nie przeszkadzalo ani deszcz ani to ze wieje i jest zimno .. 🤣🙈 poprostu zajebisty stan byl
  • 10 / / 0
08 marca 2020sprawdzone_info pisze:
Wczoraj zjadłem 2g, zbiło skręta.
Pewnie cie jeszcze trzyma :D Jaką masz tolerancję na pregabaline? I jak wrażenia po takiej dawce. Pytam, bo moim zdaniem dawki 1g+ są dość niebezpieczne i bym się nie odważył. Kiedyś po 1g+ (jednorazowa sytuacja) miałem dziwne objawy i bałem się że zaraz padaczka mnie zgniecie.

Od jakiegoś czasu jestem na tym leku na co dzień. Miesiąc czasu. Niezażycie dawki np wieczorem kolejnego dnia juz powoduje straszne uczucie rozbicia, podrażnienia i ogólny spadek nastroju :uwaga:
Uwaga! Użytkownik McWrak jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2199 / 366 / 0
Czy ta z Sandoza jest refundowana tylko na bóle nowotworowe, czy zaburzenia lękowe też ?
Bo lek dosyć drogi.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 113 / 21 / 0
Ja na zebaurzenia lękowe refundacji nie dostałem. Najtaniej za 100% to chyba wychodzi Egzysta.
  • 1864 / 699 / 0
^ Najtaniej wychodzi Linefor.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
ODPOWIEDZ
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.