Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ja latam
Obecnie pale Browna, ale mam też sporo tramadolu retard 100.
Czy jest sens łączyć?
Jeśli tak, to ile trampka?
H palę od cwiary do połówki dziennie.
Up po co łaczyc hel z jakims gownem?to. Nie ma sensu
24 listopada 2019thermogrippp pisze:
PS. jak mieszkasz w warszawie odezwij się do mnie na priv, to dam ci namiary na bardzo dobrego terapeutę. Niestety nie pracuje już publicznie, tylko prywatnie i bierze 100 zł od godziny. Nie musisz do niego chodzić co tydzień, ale chyba lepiej wydać te parę stów w miesiącu na składanie swojego życia niż na ganianie za helem. Mam jeszcze kontakt do zajebistej psychoterapeutki, u której kończyłem grupę nawrotową. Niestety też już nie pracuje publicznie, ale możesz sobie wybrać do kogo chodzić.
W tym miesiącu wykreśliłam dwa kontakty z telefonu, czuję oddech kostuchy dyszącej na plecach.
scalono - Jamedris
1ccm to jeden cent czy 1 cm3, ile cm3 to 1 cent i czy bzt to bezwodnik octowy ktoś odpowie
Na wszystkie zadane przez Ciebie pytania odpowiada FAQ o choćby morfinie, ale skoro już tu jestem:
1) tak, ja biorę przekrojony na pół żyletką filterek do papierosów (nie taki mający styczność z nikotyną, tylko pakowane po 100, od biedy nada się z gilzy obrany z niepotrzebnych rzeczy), namaczam go w przegotowanej wodzie żeby nie wypił towaru i filtruję, dociskając strzykawkę tak, jak w morfinowym faq pokazałam na zdjęciach. Nie przez igłę i nie przez chusteczkę.
2) jeden cent to jeden centymetr objętości, czyli jedna pełna pula podziałki na strzykawce - najłatwiej to ujmując. :)
3) bezet to bezwodnik kwasu octowego, uwaga na kwas lodowy i różne wyjebki.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.