Gdzieś tam piszą, że baclo obniża próg drgawkowy a nie podwyższa i przed padaką nie uchroni.
Synergia z benzo bardzo wyczuwalna w niższych niż opisywane przez Ciebie dawki, może pozwala zbyt szybko ciąć a przy miksie opio+baclo nie zdążył się hamulcowy GABA A załączyć i stąd padaka? A może zbyt szybki taper baclo? Mnie gosc po megaciągu na klonie doradził posiedzieć troche na baklo nim gaba a się odbuduje i wtedy pomalu schodzic z baklo. Bo inaczej tworzymy rozjebke i gaba a i b jednoczesnie a to niezbyt ciekawe w końcu. Stad zamieniajac trzeba jednej stronie alfabetu dac się wzmocnić i jak już sie powiedziało a - zabrać się za b.
Tamten ktoś ci dobrze radził z tym siedzeniem na baclo, to jest w sumie esencja tamtego długiego posta, jak coś resztę opisz w wątku odstawienia benzo bo tutaj nic nie wnosimy, a tam chętnie będę obserwował twoje relację z odtrucia.
benzodiazepiny-odstawianie-t12160-5950.html
Tam też może wrzucę specyfikację baclo po pracy.
finalnie ostatni tydzzień waliłem 1mg minimalnie, i teraz mam pytanko czy mogę śmiało odstawić na zimnego indora i spodziewać się jakichś większych nieprzyjemności czy parę dni fizycznych objawów i będzie po farsie?
W bardzo długich ciągach - miesiącami.
Paranoja ból mięśni i chęć cofnięcia czasu przez 3 tyg z objawami nasilonymi przez parę dni to nie wiele ale jeszcze dochodzi padaczka. Lepiej leć prywatnie do psychiatry i spowiedź szczera jak u księdza jeśli nie masz możliwości.
Podkreślam, teraz masz wyjebane ale po pozbyciu się resztek metabolitów tego benzo przyznasz nam racje, myślimy za ciebie. Dość zgonów bez powodu.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.