Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 110 / 8 / 23
To dobrze że wykasowali. Za bardzo się przejmujecie. Powód do przejęcia mogą mieć tylko ci z was, którzy sprzedawali na o24
Sam zamawiałem od różnych ludzi, aż w końcu trafiłem na dobry i tani kontakt. Do dnia dzisiejszego układa nam się współpraca. Będzie już ze trzy lata zamówień i wymian. Kontakt tylko telefoniczny.
Uwaga! Użytkownik snoopdogg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12497 / 2425 / 0
To, że ich nie widać, nie oznacza bynajmniej w 100%, że zostały wykasowane. Mogły zostać równie dobrze specjalnie oznaczone.
No chyba, że to informacja z pierwszej, administracyjnej ręki : )
  • 1290 / 366 / 0
Policja nic nie bedzie robic bo to byloby nielogiczne. Najpierw sie robi nalot na sprzedawcow a potem sie sciaga strone a nie odwrotnie.
  • 239 / 51 / 0
ja tez znalazlem kontakt przez podobny portal, mozna znalezc dobrego sprzedawce.
tylko pobranie ze sprawdzeniem zawartosci bierzcie. i nie kupujcie od ludzi co np szukacie leku np clonazepamu, znajdujecie gosc ma a oprocz tego xxx innych lekow, jeszcze kazda dawka to wtedy to psiarnia albo jakas lipa. pojedyncze spoko i mozna probowac. kontakt najlepiej przez fona a karta rejestrowana za flaszke hehe
ja nawet nie chodze
ja latam
  • 1174 / 222 / 23
Doszły mnie słuchy, że nadal istnieje dział "leki bez recepty" i wyświetla się niektórym zalogowanym użytkownikom. Założyłem konto i nie ma nic, dodatkowo nie wyświetlają się oferty np. z "3mmc" a nawet wyszukiwarka "gubi" "mmc" i zostawia tylko "3". Jak wpisałem w duckduckgo "ogłaszamy24 3mmc" to niby są oferty ale jak się w nie kliknie to już nic nie ma. Ktoś coś wie jak zdobyć dostęp do tego?
  • 240 / 23 / 0
Musisz wpisać IDDQD w konsoli.
Uwaga! Użytkownik Kromozepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2104 / 465 / 37
Przeniosłem ostatnie kilka postów do Śmietnika, przypominam wszystkim, że ten temat znajduje się w dziale PRAWO, a nie Sprzedawcy+. Nie ma tu miejsca na luźne dyskusje na temat O24 i wspominki, jak to kiedyś było dobrze. Obowiązuje również absolutny zakaz handlu.
Lubisz koks?
  • 128 / 15 / 0
Czyżby niebiescy pogrozili też forum w sprawie o24, że jest nagle zakaz wogóle uzywania tego słowa? Jakby przejrzeć forum, to jest tu 5 x więcej przypałowych tematów i każdy pisze swobodnie, za wyjątkeim o24
  • 546 / 13 / 0
Ktoś pisał że powstała nowa strona dość podobna tylko widze że admin chyba skasował ten post - pamięta ktoś nazwę?
  • 2394 / 653 / 0
nie ma nic takiego. są dwa niby podobne portale ale to jest lipa totalna, nic tam nie znajdziesz. Same ogłoszenia z przed kilku miesięcy , lat albo oszuści co mają ABSOLUTNIE wszystko oczywiscie tylko w teorii..

Są jakies mityczne grupy na fejsie podobno ale mimo próśb do kilku użytkowników twierdzących że mają tam dostęp nie chcieli się podzielić ;) Więc chyba istnieją takie miejsca a odmawiającym mi chłopom się wcale nie dziwię ;) Z ich punktu widzenia tez takiego miejsca bym strzegł jak cerber żeby jakiś przygłup nie spier**** całego przedsięwzięcia . Ale szukaj , pytaj może Tobie się uda :) Sam liczę wtedy na cynk za nakierowanie Cię na właściwy kurs który jest najwidoczniej na fejsie a nie na jakiś serwisach ogłoszeniowych ;) poszukiwaczu przygód xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.