Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Sprawdzalem dwa razy z berlina i raz z holandii. Bez porownania jesli ma sie pewnosc ze dostajesz dobry temat prosto z importu (w sensie ze źrodla heroiny) w wawie.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
PS. Czy uzywanie tzw crackpipe jest mega glupie do vapowania helu? Powiedzmy ze wsypalbym troche tam i lekko ogrzewal po bokach. hera sie spali tak czy siak i lepiej uzyc folii czy moze tak byc?
W jeden dzien przerobilem cwiare i tylko raz zdarzylo mi sie przymknac oczy ze prawie zasnalem, a tak oprocz tego reszta dnia jakbym byl wygrzany leciutko w tle. Dzisiaj chce troche puknac iv i zobaczymy jak to bedzie.
----------------------------------
edit: niech moze jakis doswiadczony w iv opiowrak mi wytlumaczy co robie zle. Od pewnego czasu (czyli ostatni raz w grudniu), zauwazylem ze zaciagalem gesta, ciemna krew do kontrolki, niby wszystko ok a gdy popycham tlok i chce wtloczyc to jest opor i czuje bol - idzie pod skore. ?? Mialem identycznie i troche kropel mi sie roztworu helu dostalo pod skore, pieklo jak cholera. Dopiero za drugim razem pare cm obok musialem sie wbic zeby poszlo.
Scalono - taurinnn
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.