Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Ja Tobię też radzę TEGO nie brać.
Why can't we fly forever?
04 lutego 2020Michal12321 pisze: Witam jesli 9 dni temu wziąłem 180 ug LSD to jak dzisiaj wezme 4g suszonych cubensisów to uda mi sie osiągnąć 4 stan psychodeliczny? Zwykle przy takich dawkach osiągałem ten stan ale nie wiem jak jest z tą tolerancją krzyżową. 9 dni wystarczy zeby byly takie same efekty albo minimalnie mniejsze? Różnica będzie zauważalna?
Klepnie jak powinno ;)
Scalono/Imane Anys
CubensiS
Jaki sposób przechowywania najlepszy aby mocy nie straciły zbyt dużo ?
19 października 2015Słonowodna pisze: Czy was też ogarnia takie paralizujace zimno podczas tripa?
ale dopiero potem. nie na początku tripa tylko na afterglołie.
nie znalzałam też konkretnej i jednoznaczej odpowiedzi na to pytanie.
Jakby ktoś wiedział, albo miał jakieś pomysły to piszcie.
Nie mierzyłam sobie temp. chociaż to ciekawe spostrzeżenie, żeby to zrobić.
nie wiem czy z wątrobą wszystko ok i trzustką.. zastanawiam się też jak naturalnie chronić te narządy.
kurwa nie mam termometru.
@Rosa Staraj się nie cytować postów z 2015 roku, użytkownik i tak najpewniej Ci nie odpowie/Imane Anys
Why can't we fly forever?
05 lutego 2020Rosa pisze:mnie.19 października 2015Słonowodna pisze: Czy was też ogarnia takie paralizujace zimno podczas tripa?
ale dopiero potem. nie na początku tripa tylko na afterglołie.
nie znalzałam też konkretnej i jednoznaczej odpowiedzi na to pytanie.
Jakby ktoś wiedział, albo miał jakieś pomysły to piszcie.
Nie mierzyłam sobie temp. chociaż to ciekawe spostrzeżenie, żeby to zrobić.
nie wiem czy z wątrobą wszystko ok i trzustką.. zastanawiam się też jak naturalnie chronić te narządy.
kurwa nie mam termometru.
@Rosa Staraj się nie cytować postów z 2015 roku, użytkownik i tak najpewniej Ci nie odpowie/Imane Anys
Z innych zabawnych efektów grzybów to, co pojawia sięw moim przypadku zawsze: intensywne ziewanie. Wręcz dzięki temu jestem w stanie stwierdzić kiedy zaczynam odczuwać pierwsze efekty, nie jest to bynajmniej ziewanie w oczekiwaniu na rozpoczęcie, bo występuje wtedy, kiedy rzeczy zaczynają się akurat dziać
Jeśli chodzi o uczucie zimna to nieraz można natknąć się na jego opisy w trip raportach z grzybów, przy czym wielu ludzi często nie wiąże tego świadomie z tripem. Z kolei jeszcze chyba nigdy nie natknąłem się na żaden opis ziewania.
Są jeszcze jakieś inne nieoczywiste efekty które przychodzą wam do głowy?
04 lutego 2020Halunek123 pisze: Jaki sposób przechowywania najlepszy aby mocy nie straciły zbyt dużo ?
Jestem tutaj od kilku godzin i nie mam zielonego pojęcia jak się tu poruszać/tak się dzieje kiedy stary dziad bierze się za komputer/. W regulaminie piszą ze aby wejść na czat to muszę napisać posta w dziale tematycznym. i tu zaczynają się schody.Nie wiem czy tu gdzie teraz piszę to dział tematyczny czy czat.Poprzedni wpis zablokował moderator ze nie na temat.
Chcialbym się wymienić opiniami zbardziej doświadczonymi psychonautami . Sam zaliczyłem kilka podróży na truflach /ostatnia akcja była na 40gramach trufli Walchalla/ Napiszę więcej jak ten wpis przejdzie bo nie wie czy moderator znowu go nie odrzuci
@wojtaswojtas
Przenoszę do wątku ogólnego o grzybach - blackgoku
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.