Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Edit. Doczytałem ze brałeś 2 tygodnie. Nie neguje, ze tak u Ciebie było z bupra ale podtrzymuje moje zdanie, ze jest świetna do zaleczenia skręta...
I wg mnie bupra jednak fazę daje zwłaszcza podana sniffem mnie aktywizuje i przychodzi chęć na robienie wszystkiego ale jak to koleżanka mówiła „co organizm to inny”
Jakby było tak jak mowisz, to 90% detoksow w Polsce nie miałoby sensu (osobiście uwazam ze detoksy to jedne wielkie gowno).
PS. Ty masz swoje odczucia ja wyraziłem swoje na temat zaleczania bupra i na tym możemy skończyć - niech każdy sobie sam wnioski wyciągnie;)
Co do schodzenia z PST, to mimo, że skręty po dłuższych ciągach są naprawdę mocne, to jednak CT jest spokojnie możliwe. A jak już zaleczać gila, to ja bym osobiście wolał 3-4 dnia skręta wrzucić jednorazowo 150-300 mg kody żeby nieco rozłożyć w czasie objawy odstawienne, niż przedłużać ciąg buprą.
nie muszę wierzyć, przeciez probowalem tamtych makow
ale w ciagu na samych makach to jestem tak od 2015 jak sie pojawialy brazowe kerfury i te najlepsze baka.
300 mg majki masz na mysli dozylnie tak? Najmocniejsze bakalandy ludzie porownywali 1kg 100mg iv
Nie bralem nigdy dozylnie, wiec nie wypowiadam się. Przechodzilem skreta po tamtych makach i nie bylo az tak zle. To nie jest tak, ze po tamtych byl nie wiadomo jak mocny skret, a po tych to pikus..Wcale nie, nawet jak ostatnio odczulem skreta to nie bylo lepiej niz po helcomach co żłopałm dwa lata temu. Az sie troche zdziwilem, ze maki takie slabe, a skret mocny.
Moj koment to byl oczywiscie zart i dziwie sie, ze nie skumalas
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.