---------------------------
Faktycznie dorzucanie nic nie daje. Nawet na drugi dzień dwukrotnie zwiększona dawka nawet w połowie nie dała tego samego efektu co dzień wcześniej:
Wtorek: 80mg plus 2 łyżki oliwy. Super efekty nootropowe(nie chce mi się rozpisywać co i jak) plus fajny trening na siłowni
Środa: 150 mg plus 2 łyżki oliwy. Sranie plus jakieś tam smyrniecie
Dodam, że produkt firmy z białym krzyżem. Metalowa miara u mnie na wadze pokazuje 90-120 mg.
Scalono. taurinnn
Moje pytanie brzmi, czy mix amfetaminy i fenylopiracetamu jest bezpieczny?
Jak mnie wkurwiają ci one-postowcy durnymi pytaniami.
Najlepiej przy tym stosować coś osłonowego, zadbać szczególnie o jakieś witaminy?
Kupiłem dodatkowo CDP Cholinę- można to łączyć, czy "wyczuć" każdego oddzielnie?
Jak ok to wal 350-400 mg- według mnie super efekty i nie ma co się bawić w mniejsze dawki właśnie ze względu na długi okres spadku tolerki . Ponad te 400 mg bym się nie wychylał*. P-piracetam traktowałbym jako ostatnia deska ratunku. Raz a porządnie, czyli co 9-14 dni. Taka substancja niestety i jej kaprys.
Mnie kusi miks do egzaminu- armodafinil+ p-piracetam+ p-efka+ kofeina. Tylko ile czego...?
*
Był zagraniczny wątek o gościu co zjadł na raz 1g i poza sraniem nic mu nie było
------------------------
Zażyłem 70mg pod wieczór, miał gorzki smak. Czułem efekt widzenia tunelowego, nie byłem w stanie wyczuć jak ten środek sprawuje się w nauce, bo spotkałem się ze znajomymi i pykaliśmy w Fifę.
Na pewno poprawia się pewność siebie ale też nie znacząco, dużej różnicy w rozmowie nie zauważyłem.
Później wyszliśmy na miasto wypiłem dwa piwka, żadnych efektów Wow nie było.
Na drugi dzień miałem dużo nauki, zarzucilem więc około 150mg po jajecznicy z 6 jajek i usiadłem do wkuwania nudnej teorii.
Nie było żadnej różnicy pomiędzy normalnością, więc po około 5h zarzuciłem kolejne 150mg, nadal bez większych zmian.
Na pewno poprawia wydolność na siłowni, nie czułem w ogóle uczucia zmęczenia po 10min biegu 12km/h i ćwiczeń wielostawowych z dużym obciążeniem- jedynie mięśnia nie dawały rady
Coś zrobiłem źle? Za duże dawki? Nie potrzebnie poprzedniego dnia testowałem na wieczór i piłem alkohol? Za małe odstępy czasowe?
Mam zamiar znowu "wyczuć" ten środek, tylko po tygodniowej przerwie i z małymi dawkami rzędu 70mg.
Za wszelke sugestie bardzo dziękuję- przydadzą się może także innym poszukiwaczom dopingu umysłu
Scalono - taurinnn
Ale można rzecz, że to racetam, który faktycznie działa i faktycznie go czuć.
Swoją drogą jest genialny na zakończenie ciągu na stimach/ketonach. Zero bólu, zjazdy i krzywych myśli. A potem pod kołderkę i do spania.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.