Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Edit. Doczytałem ze brałeś 2 tygodnie. Nie neguje, ze tak u Ciebie było z bupra ale podtrzymuje moje zdanie, ze jest świetna do zaleczenia skręta...
I wg mnie bupra jednak fazę daje zwłaszcza podana sniffem mnie aktywizuje i przychodzi chęć na robienie wszystkiego ale jak to koleżanka mówiła „co organizm to inny”
Jakby było tak jak mowisz, to 90% detoksow w Polsce nie miałoby sensu (osobiście uwazam ze detoksy to jedne wielkie gowno).
PS. Ty masz swoje odczucia ja wyraziłem swoje na temat zaleczania bupra i na tym możemy skończyć - niech każdy sobie sam wnioski wyciągnie;)
Co do schodzenia z PST, to mimo, że skręty po dłuższych ciągach są naprawdę mocne, to jednak CT jest spokojnie możliwe. A jak już zaleczać gila, to ja bym osobiście wolał 3-4 dnia skręta wrzucić jednorazowo 150-300 mg kody żeby nieco rozłożyć w czasie objawy odstawienne, niż przedłużać ciąg buprą.
nie muszę wierzyć, przeciez probowalem tamtych makow
ale w ciagu na samych makach to jestem tak od 2015 jak sie pojawialy brazowe kerfury i te najlepsze baka.
300 mg majki masz na mysli dozylnie tak? Najmocniejsze bakalandy ludzie porownywali 1kg 100mg iv
Nie bralem nigdy dozylnie, wiec nie wypowiadam się. Przechodzilem skreta po tamtych makach i nie bylo az tak zle. To nie jest tak, ze po tamtych byl nie wiadomo jak mocny skret, a po tych to pikus..Wcale nie, nawet jak ostatnio odczulem skreta to nie bylo lepiej niz po helcomach co żłopałm dwa lata temu. Az sie troche zdziwilem, ze maki takie slabe, a skret mocny.
Moj koment to byl oczywiscie zart i dziwie sie, ze nie skumalas
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.