200-250 proch
250-300 kryształ
Zależy jaki typ ma humor. Generalnie bardzo ciężko o dojście, bardzo.
Nikt nie słyszał, nikt nie widział.
Jeżeli kogoś uda się znaleźć - jest to przypadek...
U nas Slask 100zl za pione, bo pelno teraz mety tu. Kiedys stala drozej teraz co drugi ja robi.
Ale ludzie piszczcie czy chodzi o gram czy o standardowa pione, bo takie napisanie proch krysztal duzo o ilosci nie mowi...
Może inaczej.
Twoja "piona" metamfetaminy śmierdzi mi amfetaminą. Lub nie udolnym, przeżenionym racematem.
Ja miałem na myśli 1(jeden) gram (1/1000 kg) (d)-metamfetaminy powstałej z redukcji efedryny/pseudoefedryny dowolnym sposobem, w w/w postaci. Jak wiemy przy krystalizacji są straty i trochę roboty, stąd różnica cenowa. Przynajmniej ja tak dedukuje.
Mam nadzieję, że rozwiałem Twoje wątpliwości, a "2000" w nicku nie jest Twoim rocznikiem.
Bardzo dobry krysztal mety dla podkreslenia dodali barwnik pomaranczowy. Niewielki szczurek z dwoch takich krysztalkow mega fresh i to cos ten haj i płynąłem. Ogolnie polecam pomaranczowy krysztal.
Dzis juz nie wciagam choc kontakt się nie urwał nr mam. Teraz lecze zęby i główkę hehe.
5g 100zl moglo tak być jak mieli dużo towaru a nie mieli kupców a chcieli szybko opchnąć. Pewno tak było.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.