4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9701 / 1913 / 2
19 listopada 2019awonor pisze:
ale ufac ufam i wiem ze to to, tak samo wiem ze jest to dosc hermetyczne grono i z przypadku szanse ze ktos to dostanie są bliskie 0
Dokładnie.

Jak o tym ja piszę to ludzie twierdzą, że kłamie i nie ma mefedronu "bo u nich na mieście nie ma".
Śmieszne? Ciekawe? Cholera wie.

Tam gdzie jest popyt jest i podaż. Tylko tu istotne jest u kogo kupujemy.
Tak jak można kupić kilko boczku za 5 zł (,koło boczku to nie stało) można kupić za 7 zł, można kupić za 25 a można kupić u pewniaka za cenę dostosowana do produkcji.

Który będzie lepszy? Zależy od człowieka który to sprzedaje.

Ba. Przy odrobinie szczęścia dostaniecie legitny klefedron tak zsyntezowany, że będzie ciężko odróżnić od innych b-k. Zwłaszcza jak kupujecie grama na całą noc.
Wiadomo, wytrawni konsumenci od razu wyczują różnice, ale Czesiek który zarzuca raz na miesiąc na balandze z ziomeczkami?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2717 / 516 / 0
Jeśli ów Czesiek zarzuca jakiś kryształ raz na miesiąc od 10 lat i w epoce legalnego mefedronu walił prawdziwe 4-MMC to na pewno poczuje różnice bardzo szybko %-D

Co do reszty zgoda, już nie raz zresztą pisałem, że 4-MMC jest, tylko ciężko dostępne (co jest też pojęciem względnym), natomiast po samych postach w tym temacie można stwierdzić, że oryginał dostaje może jedna osoba kilkadziesiąt innych. To tylko obrazuje skale.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 228 / 43 / 0
Hej nigdy nie walilem stimow, ale od niedawna mam dostep do mefa i jest to naprawdę mef, z tego co patrzyłem i czułem, mój miał grudki i nie wyglądał źle ogólnie.
Mam do was stimowcow pytanie, ja jestem opiatowcem 80 za 1g to okej cena i jaka jest przeciętna ilosc mefa w mefie teraz?
Jedyny stim przed mefem to a pvp, dawno temu.
Porównując do alfy u mnie jest podobne dzialanie ale slabsze na pewno. Na szczęście miałem tylko sampel tej alfy, strasznien uzaleznia, bardziej niz opio i benzo sorry nie ten temat.
  • 379 / 28 / 0
Na dn cena mefa za 1 to 60-100, ostatnio jest coraz lepiej z jego dostępnością. Według niezależnych testów ludzi, nikt nie tnie mefa, zawsze jest czystosc 80%+. Jedyna możliwość wyjebki, to że to po prostu nie jest mef, ale to raczej jak kupujesz od kogoś na ulicy w PL
  • 228 / 43 / 0
Kupowalem z ulicy w stolicy.
Ktos moze wie jak jest z tym prawdziwym ulicznym mefem dawno po delegalu
60-80% też?
  • 6 / 1 / 0
@nie wiem stary w 2016 to co oferowali przy zakupie helu o nazwie "mefedron, tak, dobry euforyk" na słynnych ulicach K i B, było naprawdę przyjemne, działało euforycznie, mniej stymulacji... A jak się po wszystkim wzięło H to zero zjazdu. W 2017 było już o wiele ciężej ale czasem szło jeszcze dostać coś co przypominało mefe/metamefe, choć zdecydowanie nią nie było. Dawało się to jednak walić iv i to był plus :)
W końcu w 2018 to już kurwa taki shit, że zero euforii, a kable popalone.. serio... Po jednym strzale tego czegoś do dziś nie mam tej żyły :( a legitny 3mmc i 4mmc można było walić całkiem długo...
W każdym razie - nie wiem jak jest teraz bo jestem trochę długo czysta, ale.. co roku było coraz gorzej u kolegów parających się raczej H.
Uwaga! Użytkownik weaselM nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 3 / 0
Ostatnio we Wrocławiu znajomy miał dostęp i za 5g daliśmy 250 ziko. Ponoć z dobrego źródła ale chuj wie bo tylko raz bralem mefa. Kryształ taki bardzo jasny i lekko brązowy. Euforii w chuj było.
Ogólnie mnie rozjebalo jak bongo zapaliłem... kurwa myślałem ze to będzie jak po ance, że nie bd nic prawie czuć Bucha a tu taki chuj. Bania jakas pojebana ale fajna. Ostro się pocilem, w bani to ja nwm co miałem. I dziwiło mnie to że zdretwialy mi dziąsła jak po koko XD. Pytanie czy to jest mef? Czy coś innego
  • 18 / 2 / 0
Ostatnio dostałem dobra oferta na mefa 10g 300pln podobno 85czystosci ale słyszałem że po osuszeniu traci bardzo dużo na mocy i staje się prawie nie aktywny i teraz sedno sprawy czy opłaca się go kupić i czy da się wciągnąć mokrego mefa
  • 19 / 1 / 0
300 to super cena ale czy jesteś pewny z tą czystością i czy to na bank to ?
  • 181 / 45 / 0
To wał
Uwaga! Użytkownik aziriah nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.