Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
29 grudnia 2019pytanie123 pisze: drobne zapytki:
1. wyciągam z dzioba jak poczuje najmniejsze działanie?
2. jak zabezpieczam na przyszłość?
3. po jakim czasie (w dużym przybliżeniu) mam wyciągnąć czyli zarazem poczuć działanie?
4. nie brać wcześniej tramala?
5. jak to się ma do afo lub clona? bo jak złapię panikę to nie chcę dolać oliwy ...
6. to serio takie niebezpieczne?
pzdr i wielkie dzięki, bo leży i korci :)
2.koperta z której żeś to wyjął
3.doustnie fent zaczyna działać po 20 minutach
4.nie
5.nic nie dolewać i bez paniki
6.ustaw alarm na telefonie na 40 minut po rozpoczęciu aplikacji dopaszczowej na wszelki wypadek jakby działanie było zbyt mocne to zaśniesz wtedy i możesz się nie obudzić.
Tolerancja rośnie w postępie geometrycznym więc pierwsze kilka razy trzeba zwrócić uwage jak organizm reaguje zaczynając od małych dawek i krótkiego czasu aplikacji doustnej a w późniejszym czasie, po kilku dniach grzania trzeba uważać żeby nie przedobrzyć bo już tak słabo działa, że czasem trudno wyczuć działanie.
Ja teraz chodzę cały dzień z 1/8 plastra matrifenu 100 w gębie i jest przyjemnie. Na noc odkładam. Sny po fentanylu to coś pięknego.
=====================================
@pytanie123
Wypada jeszcze wspomnieć o czyś takim jak Withdrawal. Kiedy kończy się przygoda z fentanylem zaczyna się bolesny powrót do rzeczywistości:
- fizyczne i psychiczne rozbicie,
- bóle stawów i mięśni,
- objawy grypopodobne,
- wysięk z nosa,
- niepokój, lęki i paranoje,
- dreszcze, zimne poty,
- problemy z widzeniem, łzawienie
- niezdolność do podejmowania wysiłku,
- zmęczenie organizmu, brak kondycji,
- bezsenność,
- ogólnie rozumiana rozpacz aż chce się płakać.
Pytanie raz dwa czy gra jest warta świeczki...
Scalono oraz dodano mention. Nepenthee
Rozpacz, aż chce się płakać? Rozpacz, aż chce się pierdolnąć sobie w łeb.
Psychika - nie próbuję opisywać nawet, jak jebane potłuczone lustro z odłamkami wymierzonymi w najczulsze punkty ciebie.
Smród potu, zmiana ubrań i pościeli co parę godzin.
Wyostrzone zmysły jak na badtripie po psychodelikach.
Stan ogólnie pojmowanej paranoi.
Sranie po kostkach.
Rzyganie do misek, jak zdążysz.
Niemożność wyjścia z domu, no, chyba że po towar - wtedy układzik dostaje zapowiedź nagrody, umiałam pokonać nawet kilka h w pociągu na drugim/trzecim dniu skręta po morfinie+fentanylu lub jednej z dwóch substancji.
Czucie dotyku tkaniny np. koszulki jako nieprzyjemnego.
Wodowstręt porównywalny chyba tylko z pacjentami ze wścieklizną.
Zwiększone odczuwanie bólu.
Płacz - nie z emocji, a z niedopasowana źrenicy jak 5zł do światła.
Arytmia, inne pląsy z sercem.
Odczuwanie "brudu" samego siebie i okolicy, świata, nie wiem jak ten podpunkt ująć.
PRZYMUS poruszania się ciągle lub ciągłego poruszania kończynami [sic]
Do śmierci włącznie, przez zaburzenie gospodarki elektrolitowej i hormonalnej, bla, bla.
Lista mogłaby ciągnąć się długo, ale słówka nikogo jeszcze nie odstraszyły.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
@up fentanyl w tabletkach też mądry inaczej pomysł. Wy nie łapiecie specyfiki fenta chyba. To taka używka co ją trzeba co godzinę dowalać i z tego stanu w ogóle nie wychodzić. A do tego potrzeba więc bardzo dużo tematu.
Poza tym fentanyl jedzony słabo będzie działał, zostaw sobie to na zaleczanie skręta or sth.
30 grudnia 2019Acapulcogold pisze: jak długo fentanyl po otwarciu plastra nadaje sie do użytku ?
30 grudnia 2019Mordarg pisze: Wiem że istnieje fenatyl w tabletkach i powiedzmy że mam opcje na niego. Jakie dawki by przyjąć na początek zakładając że jestem na 300mg majki p.o / 120 oxy p.o .
Edit:
Nieaktualne. Za wysoka liga dla mnie. Jutro oddaje plasterek z powrotem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/trafiloimsie.jpg)
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną
Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/receptomat_og_image.png)
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy
Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/10_lat_dla_producenta.jpg)
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok
Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.