Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2876 / 267 / 0
ta substancja to śmieszna wersja alfa mefedronu, już 3-CMC jest lepsze :D
  • 5316 / 955 / 0
Co kto lubi , dla mnie CMC to byl ściek a 3mmc lubialem oralnie jako takie bieda MDMA cos lzejszego niz mef po którym jest lubudu w leb i jesteś Bogiem .
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 2876 / 267 / 0
MDMA jest teraz tak łatwo dostępne, że bezsenem jest szukać zastępstwa, a 3-CMC ma chociaż w sobie tę moc i stymuluje na wejściu

takie 4-CMC czy właśnie 3-MMC odradzam, MDMA już lepsze
  • 5316 / 955 / 0
No pixy teraz wszędzie to fakt. Ja pisze o czasach świetności rc gdzie wtedy z emka tak kolorowo nie było.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 2876 / 267 / 0
teraz piguły 300mg przy wcale jakiejś niedużej ilości potrafią kosztować 4-5 zł, a kryształ MDMA 40-50 zł, gdzie te 5-6 lat temu za szt emki nawet 150 zł wołali, a piguły 220 potrafiły chodzić po 20-30 zł, cena 10 zł/szt była możliwa przy 50-100 szt, pozmieniało się dookoła :D mam czasem wrażenie, że w NL tworzą więcej MDMA niż zioła
  • 5316 / 955 / 0
Zbanowali RC w większości krajów wiec klasyczne dragi powracaja w wielkim stylu, jeszcze tylko 4mmc mogło by zalać ulice by powrócił 2009 %-D

Ale dobra kończymy offtop bo wylapiemy varany.
  • 2876 / 267 / 0
na szczęście komu zależy to znajdzie czwórkę i to naprawdę dobrej jakości ;)

żeby nie robić offtopu to napiszę, że po tym banie chlorów etc. 3-MMC chyba dość szeroko się rozepchało po Polsce zastępując chlory
  • 1969 / 455 / 4
28 grudnia 2019serotoninowy pisze:
Trójka by pasowała, ale po sniffie 200mg to po 15min juz jest pełne spektrum a nie sie rozkręca, co innego oralem by pasowało jak ulał.
Trójka właśnie w przeciwieństwie do 4MMC rozkręca się powoli ... pełne jebnięcie następuje w okolicach 30stej minuty i tak samo powoli zachodzi... w mefie jest JEB i nie ma koniec end baj baj
DXM
  • 2876 / 267 / 0
po mefie ten wjazd często jest taki gruby, że człowiek często się potrafi "zawiesić" i nic nie mówić, bo romzyśla tylko jak tak mocna euforia jest możliwa
  • 5316 / 955 / 0
29 grudnia 2019DuchPL pisze:
28 grudnia 2019serotoninowy pisze:
(…)
Trójka właśnie w przeciwieństwie do 4MMC rozkręca się powoli ... pełne jebnięcie następuje w okolicach 30stej minuty i tak samo powoli zachodzi... w mefie jest JEB i nie ma koniec end baj baj
Mnie się sniffem nigdy nie pasowało tak długo.

Skrócono cytat. taurinnn
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.