----------------------
09 grudnia 2019kirke pisze: morfina w krakowie: za MST 200 ja płaciłam za blister 350, ale teraz w Krakowie wiekszość sobie woła 600-700 zl. Ja osobiście pierdole takie interesy.
Czy 620 za 2 blistry oksykodonu to spoko cena?
Scalono/Imane Anys
Prosze modów o scalenie. Chodzi o oxy 80
Scalono. taurinnn
18 grudnia 2019michass90 pisze: W jakiej cenie obecnie jest listek MST 200Mg ?
Lecz.
Zależy czy oxycontin czy jakiś inny zamiennik...
niestety za małe ciśnienie na opio mam żeby głębiej szukać i ogarnąć, ale zapytałem, bo myślłem, że jednak podrożały te "leki" jak oxy czy alpra (alpra akurat wiem, że niestety tak)
może się ktoś chce wymienić uwagami / spostrzeżeniami apropo oxy a np benzo czy tram?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.