Ja przypomniałem sobie fajny sposób, ktory stosowalem przy trampkach retardach.
Nic nowego, po prostu kruszę wszystko na kartce od zeszytu i z niej sypie wszystko do ryjca po czym zapijam ulubionym soczkiem Cappy.
A więc na spożytkowanie mam taki sposób: Wszystko ugnieść na pył, sam robie to wrzucając tabletki to szklanki i ugniatając czymś. Potem gdy mamy już taki pył wsypujemy do japy i zapijamy czymś smakowym żeby pozbyć się tego gorzkiego posmaku. Przy 480mg i wyżej polecam sobie sypać na 2 razy.
also też macie taką srakę po thiocodinie? Jedyny skutek uboczny tego preparatu który u siebie zauważyłem.
Dziwne to rozwolnienie, raczej w drugą stronę powinno to działać, ew. sulfogwajakol mógłby podrażniać śluzówkę żołądka i coś tam mieszać... Ale generalnie nie, nie spotkałam się z rozwolnieniem podczas brania kodeiny. Zmień preparat (Antidol-Thioco, syrop-tabletki itp.) i zobacz, czy ustąpi.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Możesz spróbować ekstrakcji z Antidolu, tylko dokładnie przeczytaj instrukcję, by nie rozpuścić paracetamolu zamiast kodeiny.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
↑ up
Mam właśnie prometazynę, mówisz żeby zarzucić ją 20min przed kodą i będzie git? Dziś próbuję 150mg antka i 150mg thio. No i nie wiem jak z tą prometazyną zadziałać bo nikt na forum od antyhistamin nie odpisuje... 10mg na pierwszy raz będzie chyba okej co?
17 wrz 2023 - scalenie postów + wycięto niepotrzebny cytat - d5
12 grudnia 2019weltsmerza pisze: Mam właśnie prometazynę, mówisz żeby zarzucić ją 20min przed kodą i będzie git? Dziś próbuję 150mg antka i 150mg thio. No i nie wiem jak z tą prometazyną zadziałać bo nikt na forum od antyhistamin nie odpisuje... 10mg na pierwszy raz będzie chyba okej co?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.