Wtedy na drugi dzien zeby juz nie były tak słabe oraz nie przesuwały się, obiecałams sobie wtedy ze koniec z tym ale tydzien pozniej znowu wziełam i ale małą dawkę i nie bylo takiego efektu wiec wziałam tez dzisiaj z soboty na niedziele o 2 w nocy, bardzo uwazałam aby zeby sie nie stykały ani zeby nie zaciskać, udalo sie to ale zeby przesuwają się od tamtego momentu samoistnie, są chwiejne i boje sie ze dziś może jeden mi wypaść ( najbardziej podatny od początku brania), teraz wiem ze przez te 3 mies.
Nie moge pod zadnym pozorem niczego brac bo tylko się pogorszy, teraz juz mam nauczkę, tylko teraz zwracam sie do was z tym co moge w tym momencie robic aby zęby jak najszybciej wzmocnić? Wiem tyle ze napewno musze uzupełnić wapno i co dalej? Staram sie pic duzo wody i nie stykać ze sobą gôry oraz dołu przynajmniej do jutra, co moge zrobic teraz aby nie pogorszyć tego?
Dodano akapity dla lepszej czytelności | 909
16 maja 2019kamilstankiewicz1987 pisze: W sobote ściągnąłem piko. O godz. 12 jedna kreskę taka z 3 cm na 2mm. O 22 kolejna i w niedziele o 13 ostatnią. (...) a do piko juz nje wróće sie nie ma opcji. Ratujcie blagam.
Pytanie brzmi czy ktoś miał taki zjebany zjazd? Czy może jakieś akcje w głowie się odjebaly że będę miał dalej jakieś schizy i leki.
,
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.