Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 317 / 78 / 0
Ja nie wiem, jak mozna nie lubic zielonych strzykawek, toż to najlepszy sprzęt na świecie. Do moich slabych żył i niedocisnienia krwi pasują jak znalazł. Ale fakt, coraz ich mniej w aptekach, ostatnio prawie nigdzie ich nie ma, podobnie jak igiel 0,5x16mm :(
  • 468 / 98 / 0
25 listopada 2019Jaylin pisze:
Ja nie wiem, jak mozna nie lubic zielonych strzykawek, toż to najlepszy sprzęt na świecie. Do moich slabych żył i niedocisnienia krwi pasują jak znalazł. Ale fakt, coraz ich mniej w aptekach, ostatnio prawie nigdzie ich nie ma, podobnie jak igiel 0,5x16mm :(
A Ty przypadkiem nie miałaś rzucać, młoda damo? :extasy:
Choose life i te sprawy?
If I could be free from the sinner in me
  • 1179 / 124 / 0
@kanda , karabin, to jest 20ml :-) Majkel tylko z takich napierdala. Mnie też się czasami zdarza, ale dziesiątki lepsze, bo mają węższy dziubek.
  • 317 / 78 / 0
kanda pisze:
Choose life i te sprawy?
A owszem, mialam i juz nie biore. Jednorazowy wyskok. Za dwa tygodnie wchodze na naltrekson, jebac opio.
Choose life- robimy sobie taką dziarę koniecznie!
  • 2392 / 663 / 0
Czujcie motyw że jak ostatnio miałem przymusowany detox od Mrofiny i oksykodonu ( wszystko p.o) z 6 dni bo nie było hajsu ani możliwości- musiałem być czysty. A że to był detox z przymusu - żeby przezyć wposmagałem że klonami ile tylko mogłem. I Teraz co się po dwóch/trzech dniach zaczęło dziać. ... A mianowiecie zaczęy się dziać - mokre sny. Czyli coś czego nigdy nie doświadczyłem za chłopaka bo reguralnie biłem kaczora[lat 16-19]. Teraz to wszystko z czasem faktycznie poszło kompletnie w odstawkę. Już nie mówię o dziewczynach ale z czasem jak ciąg się zacieśniał to i onanizm poszedł w odstawkę bo był nie potrzebny. I Teraz pomyśł leżysz rozyebany - drugi dzień skręta i nagle przeżywasz sen że pieprzysz kogoś kogo bardzo pożądasz , jest zajebiscie - dochodzisz. I Nagle zonk... budzisz się, ogarniesz co się wlasnie stało no otóż,wszem i wobec - spuściłeś sie! A rączki miales przy sobie bo spałeś !!! Właśnie wraca do Ciebie że wlasnie przeżywasz skręta ale zarazem nie możesz uwierzyć co się wlasnie odyebalo....[ teraz mam lat 29] Ktoś kiedyś przeżył cos podobnego ? O____o

EDIT: Pytam sie bo dla mnie to był zawsze mit. Nie wierzyłem w to że ludzie cos takiego osiągają. Az sam to przeżyłem i Chui, dosłownie.... To jest jak z kwasem nie do opisania słowami póki sam tego nie przeżyjesz ! : O
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2019 przez WujekMorda, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 317 / 78 / 0
Śmiechlam mocno.
Chłopie, zarzuć dzisiaj to MDMA i baw sie dobrze, miłej zabawy :*
  • 2392 / 663 / 0
Taaa ... jeszcze skończy sie na tym że po dziwki będę wydzwaniał xD Heheheh. nie sorry wlasnie kończę książa 9% i lulu. ;) Za parę dni mam w planach sie zabawić xD
  • 468 / 98 / 0
O gościu, miałam dzisiaj taki kryzys, chyba największy dotychczas (6 dzień bez opio), ale po tym co napisałeś jebłam śmiechem, aż mi łezka poleciała. %-D %-D %-D

Chuj w te mokre sny, ale przedstawić niewerbalnie sytuację, opisać też trzeba umieć.
Dzięki, serio %-D
If I could be free from the sinner in me
  • 102 / 5 / 0
Jaylin pisze:
kanda pisze:
Choose life i te sprawy?
A owszem, mialam i juz nie biore. Jednorazowy wyskok. Za dwa tygodnie wchodze na naltrekson, jebac opio.
Choose life- robimy sobie taką dziarę koniecznie!
Ja kiedyś serio chciałam sobie taką dziare zrobić XDDD
  • 570 / 4 / 0
Ile czasu działa rozgniecione MST200?
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.