Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3501 / 573 / 0
Sprzedawała się za kasę? Ile masz lat?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 968 / 95 / 0
Obciągłem bezdomnemu.
sem,borbak,ebbing,figlarnaliliputka,ein,-io-FajnaBania
  • 139 / 21 / 0
Wciąganie ścierwa z ultra- podejrzanego źródła. Trochę juchy nosem poszło. Ale wystrzeliło. Wyrzutów sumienia brak, bo proszki nosem wciągnąłem 2-3 razy w życiu więc jeb4ć. Nie lubię stimów - wtedy wziąłem gratis do palenia chyba 0.5, od dila któremu w ogóle nie ufałem ale bylem z kolegą, który lubił więc na spontanie wziąłem.
Uwaga! Użytkownik pijanytraktorzysta jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 19 / 2
Od początku ćpałem z kumplem metę i.v. i zawsze on załawiał kryształ. Ale ostatnio się coś kłócimy. Na szczęście przyczaiłem się i zapamiętałem kod do jego iphone'a, i wykradłem mu numer do jego dila. Jutro chcę ćpać bez niego (bo on za często ćpa), najwyżej przez jakąś apkę zaproszę ludzi na chemsex.
Sex po mecie najlepszy na świecie :hel:
  • 153 / 41 / 0
16 listopada 2019sem pisze:
Obciągłem bezdomnemu.
i tak sie dzieje życia cud, brawo :mniam:
  • 156 / 59 / 0
^
To już było któreś podobne wyznanie, a ja się cały czas zastanawiam, jak nisko trzeba upaść, żeby bezdomny miał więcej kasy od ciebie xD
  • 1455 / 592 / 0
Macie 10 lat ? Przeciez typ trolluje ...

Zeby nie bylo offtopu , raz nadekszony wylalem troche syropu na dywam i nie chcac zmarnowac zaczalem zlizywac zen co sie dalo :flaszka: :mniam:
PS : uwazajcie , bez specjalistycznych srodkow nie idzie tego wyczyscic potem
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 153 / 41 / 0
Kolega kolegi razu pewnego dał się wychędożyć w zamian za bimber. Jednak z przykrością muszę stwierdzić, że obiecanego napitku nie dostał więc został wyruchany podwójnie. Po tym incydencie gość wyjechał do miasta obok i wstąpił do seminarium.
  • 384 / 39 / 0
21 listopada 2019tinoss pisze:
16 listopada 2019sem pisze:
Obciągłem bezdomnemu.
i tak sie dzieje życia cud, brawo :mniam:
To juz szczyt glupoty albo jakis zart. Niejedna w tym temacie przyznala, ze zeby zdobyc pieniadze na dragi puszczala sie za pieniadze. Polki brawo Wy.
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1545 / 1586 / 0
@NicNieBralem2000 czytaj Pan ze zrozumieniem :) sem i tinoss to akurat Polacy, a nie Polki ;) a kurestwo juz dawno przestalo byc domena kobiet
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.