Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 554 / 138 / 0
Ja ze 2 razy łączyłem lor i alpre.
Poczytaj na 649 stronie forum .
Tam pytałem o łączenie.
  • 4 / 1 / 0
12 listopada 2019hammerzeit pisze:
11 listopada 2019mkr213 pisze:
Dobrze, dziękuję za pomoc. No jest ciężko ale mam nadzieję, że minie.
Małe dawki, krótko działająca substancja i pierwsze uzależnienie (przynajmniej tak zrozumiałem), więc powinno ci minąć stosunkowo szybko. Z ciekawości - jak objawy miną daj znać, może niektórym się przyda i skończą się co 2 dni pytania ile i przez ile mogę brać żeby się nie uzależnić i jak długi będzie skręt po x dawce i czasie.
Po dwóch tygodniach ustąpiło całkowicie.
  • 1106 / 221 / 0
To sporo patrząc na dawkę i czas. Niech to będzie przestroga dla tych co biorą ponad 10mg klona, który ma kilka razy dłuższy okres półtrwania. Skręt też będzie odpowiednio długo się ciągnął.
  • 683 / 133 / 0
skręt będzie się ciągnął, ale będzie mniej intensywny, mi na odstawce alpry, lekarz zmianił na forme SR (xanax SR) do tego dał trazodon XR 150 który bardzo się sprawdził i co tydzień redukcja dawki, trochę to trwało, ale mam to za sobą. Słyszałem, że prega też dobra, a w szczególności przy klonie gdzie jest ryzko ataku epilepsji na odstawce z dużych dawek
  • 8 / / 0
zasadniczo czuje niemala awersje do alpry, wynikajaca z niezwykle krotkiego okresu poltrwania, co przeklada sie na dlugosc dzialania substancji. meczy mnie dokladanie co kilka godzin zeby uzyskac optymalne stezenie w organizmie. dodam ze alpre jest mi niezbedna jedynie w pracy. powiedzcie mi prosze czy xanax sr (przedluzone uwalnianie) pomoze rozwiazac mi problem bez koniecznosci zmiany diazepiny. prosze o dane jedynie z wlasnego doswiadczenia.
Uwaga! Użytkownik omyxv nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 615 / 0
16 listopada 2019xantiago pisze:
Słyszałem, że prega też dobra, a w szczególności przy klonie gdzie jest ryzko ataku epilepsji na odstawce z dużych dawek
Małe sprostowanie - pregabalina owszem, jest dobra na odstawkę ale bynajmniej nie dlatego, że chroni przed grand malem. Pregabalina NIE ZAPOBIEGA atakom typu grand mal i nie powinna być jedynym lekiem przeciwdrgawkowym stosowanym na odstawce benzo.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 6 / 0
Nie wiem czy tylko na mnie tak działa ale 1 raz w życiu spróbowałem i wziąłem 0.5mg afobamu i zamiast jakiegoś wyluzowania to siedziałem nabuzowany w domu i musiałem coś ze sobą zrobić gdzieś się przejść czy zrobić cokolwiek,później z kumplami poszliśmy do baru i tam mieszanka z alko + dorzuciłem jeszcze jednego 0.5mg i agresor się włączył straszny,miał ktoś z was podobne jazdy ?
  • 3013 / 1017 / 0
mogła to być po prostu reakcja paradoksalna, szczególnie jeśli lek był łączony z alkoholem. jak ze wszystkim - na każdego działa inaczej, ale myślę, że przy tak niskich dawkach to rzadkość. u mnie takie coś nie występuje, a dawki 0,5-1 mg zapewniają odpowiednie uspokojenie.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 139 / 21 / 0
Alprazolam chyba dość często daje paradoxy. Ja biorę inne benzo (lorafen), ale teraz mam akurat pakę alprazolanu 1 mg.

No i wczoraj mi zabrakło zioła (palę nałogowo od lat). Z rana 3 mg (dla fazy - nie było wcale takowej) potem z 10h później kolejne 3 mg i reakcja. Zrobiło się syrasznie smutno, zadzwoniłem do Mamy o 24 i plakałem w słuchawę jak to jest wszystko źle.... Ale dzień bez palenie minal spoko. No ale 6 mg najcięższego benzo więc i tak krok w tył. Jestem na tol 2 mg lora. Myślicie, że za tydzień 1mg alprazolanu zadziała si? Po takowym wyskoku? Bo rekreacyjnie nigdy więcej zamuła i paradoksy. Lor lepszy moim zdaniem fajniejszy profil lepiej mikrorelaksacyjnie no i dłużej chodzi.
Uwaga! Użytkownik pijanytraktorzysta jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 566 / 27 / 0
Palicie papierosy po alprze? Mi sie cudownie po niej pali
2mg xanaxu+szlugi mentolowe i jest git :psycho:
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.