Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor: szary
Kształt: Czacha
Logo: Czacha
Gdzie kupione: Śląsk
Kiedy kupione: dziś
Nazwa: Snapchat
Kolor: jaskrawo żółty
Kształt: kwadrat
Logo: duszek, z drugiej strony napis snapchat
Gdzie kupione: Śląsk
Nazwa: Durex
Logo: Durex (z 1 strony)
Kolor: różowa
Kształt: prostokąt
Miejsce zakupu: gdzieś na podkarpaciu
Sposób przyjęcia: doustnie - zgryziona i popita wodą
Działanie:
cała: Rozgryziona szybko się ładuje, praktycznie po 10 minutach czułam, że coś zaczyna się dziać, na początku poprawa humoru, ekscytacja, momentami nie mogłam opanować podniecenia, w głowie pojawił się natłok myśli "co jak zacznę odp*ierdalać"
Zjazd: dosyć miły, ale jak się zaczął to spaliliśmy blanta na trzy osoby, więc mógł mieć na to jakiś wpływ. Kilka h po zażyciu gdy już zasypiałam pojawiły się jakieś dziwne shizy(szczególnie w ciemnych pomieszczeniach) - jakieś plamy, przewidzenia, bardzo wyraźne obrazy i głosy w głowie. Usunąć się udało, na 2 dzień normalnie funkcjonowałam.
połówka, a po 1,5h dorzucone drugie pół: całkiem inny stan, też szybko się załadowała, początkowo poprawa humoru, ochota do tańca, gadatliwość, trochę rozszerzone źrenice, w zasadzie to tyle, o wiele bardziej polecam brać całą na raz.
Ogólna ocena:
cała:7/10
połówki: 3/10
Za 1 razem brałam te dwie połówki, a kilka dni później całą.
dziewczyna, 170cm wzrostu, 58kg
06 listopada 2019Petrabezswetra pisze: Hejka.
Nazwa: Kenzo
Kolor: Fioletowy
Ksztalt: No glowa tygrysa (trójkat)
Logo: Kenzo
Gdzie kupione: Toruń
Kiedy kupione: w piatek po raz pierwszy (01.11) i dzisiaj (05.11)
Informacje: Raz jadlam żółte kenzo z Poznania 277mg MDMA i bylo 9/10.
Co do tego fioletowego, mam pytanie, czy ktos wie ile ten ma mg?
PYTANIE: Ostatni raz jadlam pigule 4 dni temu, czy moge zarzucic po w sumie 5 dniowej abstynencji jutro i byc spokojna ze porobi normalnie?
Kolor: Biało siwy
Kształt: Koło
Logo: Dna takie biologiczne
Gdzie kupione: rejony zs
Kiedy kupione: zeszły tydzień
Dodatkowe komentarze: gips. Dosłownie zero działania. Nie polecam
"Rutyna to rzecz zgubna "
Nazwa: Lamborghini
Kolor: żolty
Kształt: tarcza
Logo: byk
Gdzie kupione: silesia
Kiedy kupione: znalezione wczoraj
Nazwa: Facebook
Kolor: czerwony
Logo: F
Nazwa: Las Vegas
Kolor: niebieski
Logo: Las Vegas
Nazwa: pikachu
Kolor: zielony
Logo: pikachu
Jakieś info na temat ww. guzików?
Dzięki za odp
12 listopada 2019mewix pisze: Opis:
Nazwa: Durex
Logo: Durex (z 1 strony)
Kolor: różowa
Miejsce zakupu: gdzieś na podkarpaciu
Sposób przyjęcia: doustnie - zgryziona i popita wodą
Działanie:
cała: Rozgryziona szybko się ładuje, praktycznie po 10 minutach czułam, że coś zaczyna się dziać, na początku poprawa humoru, ekscytacja, momentami nie mogłam opanować podniecenia, w głowie pojawił się natłok myśli "co jak zacznę odp*ierdalać"Usiadłam i zaczęłam rozmawiać ze znajomymi, wszyscy czekamy aż wejdzie do końca. No i weszła tak całkiem jakoś po 20-25 minutach - cały czas chciałam coś robić, gdzieś chodzić, duża ochota na palenie papierosów, nie mogłam przestać rozmawiać, gadka się klei, humor zajebisty, potrzeba ciągłego kontaktu z innymi, a oczy wielkie jak 5zł
W punkcie kulminacyjnym jej działania(trwało to jakieś 30-40 min) nie mogłam nic napisać na telefonie, bo literki mi uciekały, ekran się rozmazywał, podwajał, ogólnie straszny oczopląs, ale bardzo mi się to podobało. Od kolegi wiem, że podobno w momencie kiedy próbowałam opanować oczy to widać mi było same białka, bo źrenice mi tak w górę uciekały
Całość trwała jakieś 2h, po tym czasie jeszcze coś czułam, ale było spokojnie.
Zjazd: dosyć miły, ale jak się zaczął to spaliliśmy blanta na trzy osoby, więc mógł mieć na to jakiś wpływ. Kilka h po zażyciu gdy już zasypiałam pojawiły się jakieś dziwne shizy(szczególnie w ciemnych pomieszczeniach) - jakieś plamy, przewidzenia, bardzo wyraźne obrazy i głosy w głowie. Usunąć się udało, na 2 dzień normalnie funkcjonowałam.
połówka, a po 1,5h dorzucone drugie pół: całkiem inny stan, też szybko się załadowała, początkowo poprawa humoru, ochota do tańca, gadatliwość, trochę rozszerzone źrenice, w zasadzie to tyle, o wiele bardziej polecam brać całą na raz.
Ogólna ocena:
cała:7/10
połówki: 3/10
Za 1 razem brałam te dwie połówki, a kilka dni później całą.
dziewczyna, 170cm wzrostu, 58kg![]()
Nazwa: Diament
Kolor: niebieski/lekko wpadajacy fiolet
Kształt: diament
Logo: diament
Gdzie kupione: podkarpacie(podobno z nl)
Probowal ktos ??
Garbalio3 pisze:Małe pytanko:
Nazwa: Diament
Kolor: niebieski/lekko wpadajacy fiolet
Kształt: diament
Logo: diament
Gdzie kupione: podkarpacie(podobno z nl)
Probowal ktos ??
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.