W ogóle lolki to wymysł przestarzały i nieekonomiczny. Ani lepszy smak, ani działanie... właściwie nie wiem, co przemawia na ich korzyść. Chyba tylko ewentualny brak innych narzędzi.
A czy to etyczne być tym, który poznaje kogoś z działaniem trawy... nie nam oceniać. Każdy ma swój rozum. Gdyby chodziło o wprowadzenie kogoś w opiaty, to byłbym już innego zdania.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Szczególnie jak kupimy sobie ``bongoska``.Taki mini bongo to ja miałem, wchodziło do kieszeni kurtki zimowej.Miało tak mnie więcej 10 - 15 cm wysokości, ale i tak spoko chmury z niego szlo bo miał spory cybuch.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
24 kwietnia 2019Ankaaa pisze: moze lepiej, zeby miala bad tripa, moze zrozumie, ze sa jeszcze inne sposoby na zycie i ludzie, ktorzy do uzywek nie namawiaja![]()
Jeśli jwdnak nie... będzie wstrzykiwać marihłanem na dworcu centralnym , w miedzy czasie oddawać swoje cenne , zadbane ciało jakiemuś gienkowi ze skierniewic , ktory napierdolony wlasnie sie obudzil i wychwycił mętnym wzrokiem ofiarę...
Ciekawe co sie stanie jak skmini , ze oprocz tego korzystam jeszcze z 6 innych substancji haha
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.