Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 549 / 179 / 0
23 października 2019ZX pisze:
Nie chodzi o podejrzenie a o ograniczenie dostępności leku, tj powiedzenie, że nie ma i nie będzie bez konkretnego powodu.

Ty możesz zyskać odszkodowanie w wysokości 1000 pak thio a oni ryzykują jeszcze większą karą i innymi konsekwencjami prawnymi.
Jak powiesz mi, jak dostać to odszkodowanie, to mogę odstąpić 1% z tego tysiąca tjokodynu %-D Mam taką aptekę, gdzie mówią zawsze, że nie ma, bo po prostu nie zamawiają tego do siebie i tyle. A kiedyś jakiemuś gościowi opchnęli, jak chciał coś na suchy kaszel, więc jestem w 99% pewna, że mnie w chuja robią.
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.