Od razu się wziąłem za bramkę NR 2 czyli Medycznie skminić. Mam zmiazdżony łokieć który usilnie mi leczą Tramalem . Żaden lekarz chciał baki wypisać i usilnie ten zasrany tramal non stop mi łądują . aż mi lewa strona brzucha spuchła. *8 listopada ( dopiero ) a i tak czekam juz miesiąc mam wizytę u konopnego. Gdzie pewnie dostane receptę ale teraz jak dzwonie po aptekach to prawie wszedzie słysze że nie ma w hurtowniach itd. Jak to działa ?? Przychodzi do polski te pare kilo wyprzedaje się w miesiąc i potem nie ma nic aż do następnej dostawy ??
a) ogarnąć własny indoor;
b) kupować w darknecie
Co do suszu CBD, susz suszowi nierówny. Miałem takie, które wyglądały chujowo i nie miały zapachu, a miałem takie, które wyglądały jak konkretny skun pod lampy i nie jeden sebix po samym wyglądzie i zapachu zapłaciłby za niego i 60 zł.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.