Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
16 października 2019driveaway pisze: Mam 3 pytania:
1.Czy prega z MDMA to dobry pomysł?
2.Lub z SSRI?
3. Ile wcześniej trzeba SSRI odstawić żeby MDMA poklepało (a biore prege tak raz w tygodniu 150mg)
2. z SSRI, zależy czy ten SSRI będzie dobrze trybił, ale to znane i często rekomendowane przez psychiatrów połączenie, SSRI działają na spektrum nerwicy w inny sposób niż pregabalina, ta druga wydaje się dobrym dodatkiem, ale zaręczam, że zostaniesz z nią długo, bo nie leczy, tylko tłumi. Po odstawce jest jeszcze gorzej niż było. Tym niemniej dobry lek.
3. 2 tygodnie.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Rozumiem, że chlorprothixen (15mg x1) też będzie do odstawki, tak?
Ja bym nie brnal w następne leki i tak bierzesz za dużo benzo/z-drug jak dla mnie
Ja bym zostawił pregabe na czas dostawki alpry/klona bo ten czas i tak nadejdzie
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.