Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
I crave you more and more
10 października 2019blau77 pisze: Szukałem rzetelnej opini w tym wątku o tym leku, ale wszyscy wpierdalają jakieś duże dawki, schodząc z opio, benzo pijąc i ćpając przy tym.
I crave you more and more
Kłopot z spaniem ? Na
Sen biorę ZOLPIDEM jak
Jest lipa dokładam
Estazolam. Ale odkąd biorę pregabaline to leki rozkręcają mi się się 3 godziny. Wtedy zasypiam
I do
Południa śpię. Wariactwo. Kiedyś po zolpi odlocik o 1:00
O 10;00 wstaje jak ta lala. Teraz wszystko się rozj....
a może
Jest tu ktoś mądry i mi
Podpowie co mam
Brac zamiast zolpi żeby zejść do 1 tabl na
Przykład.
10 października 2019Dezo pisze: Wie ktoś jak z wykrywalnością? Bardzo tęsknię za benzo I ogólnym ćpaniem leków ale no testy dość częste:(
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Sam musisz się przekonać.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.