01 października 2019KiedysBylemSlawny pisze:
Pierwszy trip na tym 20mg - zniszczenie, rzyganie, drgawki. Na zmianę energii tyle, że musiałem biegać i robić pompki, bo by mnie rozjebało albo się położyć, bo prawie odcinało świadomość.
Potem kilka normalnych tripów.
I potem po 10mg z narzeczoną
Sort to znane i lubiane szare LL więc raczej siedzi w nich to co powinno, zwłaszcza że ostatnie kilka tripow z jednego worka było i każdy był zadowolony.
Kumpel jadł z nami i miał normalnie ale nie pamiętam czy jadłem z nim czy z nią na pół tego tabsa.
Ciekawego od czego to zależy, ktoś coś? Może żarcie nie te, mało płynów no nie wiem. Wiem, że na pewno nie zjedliśmy przypadkiem jakichś iMAO.
Podziel się posiłkiem
Policja mi gotówke zwróci?
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Ciekaw jestem czy można się spodziewać jakiś nowych tryptamin na rynku...
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.