Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
I zebym uwazal i sie nie wjebal. Ehe. Hajs odlozony byl (7,5moze8k euro) wiec budzilem sie z nooda palilem folie dwie trzy i dalej spanko. Tak wyjebalem se tolerke w chuj i wpadlem od razu w ciag bo sie w ogole nie ogrqniczalem. Zero przerw praktycznie. Az pewnej niedzieli nie moglem skolowac tematui w poniedziałek rano obudzilen siw strasznie chory haha. Pojechałem do pracy, zwolnilem sie ok 9 bo chory q chuj no i bzium do lekarza. Jeszcze nie wiedzialen ze to skret. Lekarzowi odpowiedziałem jak to mnie nogi nakurwiaja no i widzial kichanie kaszel dreszcze z zimna no i diagnoza zapalenie mięśni czy cos. Jestem w domu diler oddzwonil folia i jeb zdrowy. Oho to jest skret a ty jestes wjebany. W międzyczasie moja ex zaczela se popalac i sie zaczal serial. Najsmieszniejsze jest to, ze najfajniej, najprzyjwmniej mi bylobpo tym 1x z tjokodynem, heh..... Oczywiście hajs caly rozjebalem, narobilen jeszcze więcej dlugow niz mialem keiedykolwiek odlozone i dalej jestem przekonany ze sie nie bede klul, w końcu opieram sie juz ponad 3 lata a to tylko dlatego zr sie kurewsko boje igiel.
DexPl gdzies pisal o typie co wpierdala ponad 1000mg majki dojapnie i dal sie raz przekonac na iv to zamykal oczy, 9dwracal glowe, tysiac pytan itd to ja mam ten sam problem. Tak jak jest arachnofobia to ja man iglofobie i cale szczescie. B9 1000 % by mnie juz tu nie bylo. Brak umiaru. Serio budze sje z nooda i juz mam lufe w pysku i folie przy mordzie.
Ceny sa rozne zalezy od dilca ja mialem min takie opcje
Nr 1 0.2 10e 0 6 25e 1g40 5g 170
Nr 2 0.25 10 e 0.75 30 1g 40 3g 100
Aktualny murzyn gagatek to mega roznie czasem 0.17 za 10 0.4 za 25 1g 50 3g 100 5g 140.
Byl tez typ z pakietami 0.13 za 10 no mega ostatecznosc ale tez swoje na mnie zarobil.
Speedbale to pale od swieta ale lubie. Crack to wszyscy gola od 0.13 do 0.16 za 10e a ja mam kozak typa co daje 1g za 40e. Kupilen 5tke w czwartek, mam ostatnia folie 31 papieriosow zero jedzenia i picia i 22 euro. Chuj wie co zrobic. Ale poradz3 se. Jak prawie zawsze. Chujowo bo w czwartek za duzo spalilen i nie odpaliłem w piatek do roboty u będzie megvma kiepska wyplata... Ale dam se rade..
-----------------------
Prosze o scalenie.
Oprócz utraty wieelu kg to największa i zarazem najgorsza zmiana jaka we mnie zaszla to kurwa lenistwo. Bez kitu.... SCzerze mowiac to mam nawet lekkie problemy z higiena tj kurwa no jie zawsze biore prysznic po pracy nawet.... A kiedys mialen na tym punkcie joba i prysznicowalem sie niekiedy 3x dziennie no 1x to absolutne minimum kurwa a teraz? Czasem i dwa dni nie wlaze pod prysznic. Nie smierdze jbc. Najarac sie i wszystko w dupie. To juz jest apogeum lenistwa... Nie chciało mi die nawet poodpisywac na życzenia urodzonowe looool
-----------------------
Kurde jescze raz pliska o scalenie.
Meeega chujowy zbieg okoliczności, ktos chyba chciał zebym cpal.
Wrocilem z pierwszego jedynego detoxu w swoim życiu, jakos w polowoe listopada. Poszedlem do magika a on mnie uswoadomil i skierowal na terapie 8. Pojechalem sie zapisac i poprosilem o termin na nowy rok zeby spedzic z rodzina swieta. Dzwonie zeby potwierdzić udzial, klientka do mnie ze poki co nfz nie prEdluzyl im kontrakth i dzwon pan 29 30 v9 jeszcze się moze wszystko zmienić ale poki ci dupa. Nie zmieniło sie. Pod koniec lutego wrocilem do nl i od pierwszego do dnia dzisiejszego pierdolone aluminium szelesci i wcale dobrze nie jest mi.
Scalono. taurinnn
Z tym że będąc już osobą uzależnioną od heroiny sprawa jest jasna - wtedy z kolei potrzebujesz jej już do wykonania najbardziej banalnych czynności, jak chociażby umycie włosów czy kupienie w Żabce butelki wody mineralnej.
Jeśli tylko nie strzela się takich ilości, że zasypia się na stojąco, to naprawdę wiele osób prowadzi względnie normalne życie. Nawet na tym forum jest sporo osób, które są opiatowcami, mają z tego tytułu (i nie tylko) jakieś swoje problemy, ale w pracy radzą sobie świetnie i nikt nawet nie wie, że żyją w nałogu. I to takim! heroina sprawia, że stajesz się - jak sama nazwa wskazuje - "heroiczny". Nothing stands in Your way!, że tak sobie zacytuję piosenkę. ;) Ja po niej czuję się mocno pewna siebie, zadowolona, wyłączona na jakiekolwiek nieprzyjemne doznania, jestem duszą towarzystwa, mam ochotę na właśnie aktywność intelektualną typu te krzyżówki, książki, itp. Gdybym jeszcze studiowała, to pewnie i na uczenie się miałabym ochotę. Nie zawsze, bo - jak już mówiłam - zależy to od zaaplikowanej dawki i z resztą od nastroju, chęci do życia danego dnia, ale heroina na pewno dodaje tych chęci albo w ogóle je budzi i kopie w dupę do życia.
Oczywiście mam na myśli swój poziom i hm... sposób (?) wjebania. Ja jestem stosunkowo niedługo uzależniona (chyba) od opiatów albo po prostu mam jakieś nienaruszalne hamulce i dlatego trzymam się tu, gdzie się trzymam. Nie kradnę, nie prostytuuję się, itp. Jeśli nie mam pieniędzy, to cierpię na skręta. Jeśli nie mam ich dłużej, to muszę pogodzić się z tym, że nie będę mieć na towar przez jakiś określony czas i wtedy robię przymusowy detoks. W życiu zrobiłam sobie 2 zaplanowane detoksy i kilkanaście (albo lepiej!) nieplanowanych, przymusowych, które wynikały z tego, że skończył się materiał, skończyły się pieniądze i nie było sposobu, by je zdobyć w sposób legalny albo nieuwłaczający mi. Obecnie też nie śmierdzę groszem, raczej śmierdzę biedą, dlatego szykuję się powoli na kolejny detoks, który może tym razem poskutkuje dłuższą, niż miesiąc przerwą albo ogólnie wycofaniem się z nałogu czynnego. Przydałoby mi się to z wielu powodów.
23 września 2019Plpl pisze: Najsmieszniejsze jest to, ze najfajniej, najprzyjwmniej mi bylobpo tym 1x z tjokodynem, heh.....
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.