IMO nie masz się o co martwić, jeśli do tej pory nic nie wystąpiło, to już raczej nie wystąpi.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
3 tydzień 50 - 50
4 tydzien 50 - 75
5 tydzień 75 - 75
6 tydzień 100 - 100
Jak coś misia pochrzaniłem to popraw. na 100 - 100 chyba w 1,5 miesiąca się wchodziło.
@misspill ale jak tauri miała reakcję alergiczną, to nie wiem, czy w ogóle powinna w takim trybie wchodzić. To dotyczy osoby, która w ogóle nie ma odczynów alergicznych.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
04 sierpnia 2019blackgoku pisze: Ja biorę od kilku lat lamo,tauri. Reakcje skórne, to bardzo zły znak. Zaczynasz od 25mg rano i 25mg wieczorem, czy więcej?
Ogólnie zdarza się, że występuje reakcja alergiczna na lamotryginę, całkiem często. Więc jest opcja, albo jesli bierzesz mniejsze dawki, to powoli (powoli!) bedziesz wchodzić na wyższe przystosowując organizm do substancji obserwując cy reakcja nie nabiera na sile lub czy nie jest przewlekła. W przeciwnym wypadku trzeba będzie zmienić lek: może kwas walproinowy?
Wielu psychiatrów z chęcią daje stabilizatory nastroju ... Niszczą przy tym człowiekowa wspomnienia oraz marzenia . Dlatego ostrzegam przed braniem tego typu leków . Pozdrawiam
Jeszcze wiele postów napiszę w których powiem o innych lekach jak działają i jak lekarze trują ludzi .. i jacy lekarze
Przeniesiono z osobnego wątku. misspill
Na forum używamy nazw substancji, a nie handlowe. taurinnn
A czemu nagle takie coś po paru miesiącach leczenia - ciężko powiedzieć, szczerze to ładujesz już w siebie mały koktajl mołotowa, więc tak czy inaczej ciężko rozeznać, co jak działa i z czym jak się łączy. Mnie to co opisujesz najprędzej wygląda na uboki chlorprotiksenu, tak po sobie patrząc, ale np antydepów nigdy nie brałem, więc co do wenly się nie wypowiem.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.